Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Rej, bravo ! istina cista . . . aa Nole ispade, tako da nece biti neka prepreka Murrayu . Andy cekamo te u finalu
Ti si Rafa svoje odglumio, gubiš 2:0 u setovima i 3:0 u trećem pa kao zdapi predaješ meč ko fol povreda... Hinji poput tebe ostaje samo naravno da navija za onog od koga je izgubio jer ko fol je on sada najjači a ti izgubio od najjačeg..... Lagano idi u zaborav nikada ni nisi bio vrhunski igrač i sportista, to si i pokazivao gestama na terenu vazda si vadio gaće iz guzice, sad samo nastavi da radiš svoj posao - to najbolje znaš....
Ha,ha,ha,ha,ha,ha
come on Andy
Ako Federer nezgodno padne i slomi nogu možda i pobijedi.
Moze osvojiti samo ako ja budem igrao levom rukom ;)
haahhah i ja bih tuzio se na koljeno da sam gubio 2:0, 3:0 gemovi.... Murray igra mocan tenis s dosta fantastickih poteza tako da nebih rekao da nebih mogao iznenaditi ;)
\"NASEG\" Marina Cilica...ccc...
Andy je luzer, taj nikad nece osvojiti GS