Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza je skroman i posten momak !!!
I dobar teniser ;)
Mirza je gospodin
Pametan i vrijedan mlad momak. Damire ugledaj se na Mirzu
Ide Mirza polahko a sigurno
Bravo Mirza. Pošteno. Tako se afirmiše i gradi Država. U BH Pošti upravo traje reorganizacija a trenutno nemaju ni dovoljan broj radnika upravo na pošiljkama. Biće Mirza a i oni sigurno još bolji.
I nađe se idiot da stavi minus na gornji post. Pa nastavi idiote da puš**. Neko će i uživati.
Mirza ponos
Cestitike Mirzi
bh poste treba privatizovati i raspustiti one papke sto spavaju ,skoro sam posiljku cekao 4 dana umalo ih nisam popalio sve...brze poste tipa euroexpres su zakon !
BRAVO !!! Tako se radi. Konaćno pozitivna priča iz javnog/državnog sektora. Pogurate Mirzu, on pogura vas. Idealno. E sad još samo da mlao uložite u trening radnika u front office-u. Pa da budu malo brži, da eventualno po neko zna engleski, itd. Često znam ostati po 45min da bih poslao 5 pošiljki jer su u centralnoj pošti na Ž. Stanici usporeni. Ćesto nemaju ambalaže da prodaju (onaj paket što se sklapa). Možete vi kad hoćete...samo da se potrudite.
Zakasnili su brat bratu 10 godina najmanje...
Gdje ces njih mirza dragi oni postu sa otoke na ilidzu nose 4 dana
BH Posta je strucnoscu i pracenjem trendova negdje na kraju 80tih. Odron od usluga u svakom segmentu poslovanja