Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me ku...c na nekog tamo rusa volim svog brata djokovica, koji je svu balkansku mrznju pretvorio u sportsku i ljubav Djokovic no1za sva vremena
Komentator na Eurosportu vrhunac neprofesionalizma, vec desetak godina otkako pamtim prenose Grand Slamova
Bitno je da je Djoko popusio
Brat Rus osvojio New York!! Pozdrav iz Tuzle, Ameri na aparatima haha.
Medvedev se nije ni oznojio
Opet Semir nije dobro naštimao piramide 😀😁😂
KOJI TRIGGER od naslova hahaha. Zakuhalo se u komentarima, eto da pon. bude sretan mrziteljima najuspjesnijeg balkanskog sportiste u povijeti. Svaka čast Medvedevu olična igra, Đoković nije imao rješenje na onaj servis.
Pa dobro baš da ga je razbio, i nije. Ali da ga je pobijedio i bio bolji, jest.
Da li je umor od polufinala ili jednostavno nije mogao bolje protiv onakvog Medvedeva koji je zasluženo pobijedio . Čitam također sinoć komentare tipa:" Medvedev samo zna da servira , to je nikakav tenis". Pa ljudi moji ko je gledao meč , Medvedev je sinoć nadigrao Noleta u svim segmentima igre , pa čak i na mreži gdje je Nole najjači. A sa druge strane Serena Williams se nakupila GS titula samo na servis.
Pa, ti peri suđe!
neznalica haha
Ni piramide mu vise ne mogu pomoci
Bravo Medjede
Bravo majstor:)
Djokovic je sa svojim papanlukom i urodjenickom publikom degradia svjetsli tenis.
Svugdje srpska zastava, a ni jedna ruska zastava.......
Došlo je vrijeme da neko drugi bude Halid mjesto Halida
Makar je rus, pa nemaju argumenta da je svijet protiv njih