Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djokovic udje u Australiju nevakcinisan, a Navratilova nece ni vakcinisana. Pele je imao nesto slicno, imao rak, izlijecio se, dodje pLandemija, igla, slikaj se za medije da si vakcinisan, sliko se i ubrzo kraj, evo i ona izlijecila se, sve ok, onda ide napad na Djokovica sto se nije vakcinisao da moze da udje u Australiju i da ona ne moze cekati da se vakcinise i sad belaj. Djokovic, heroj SLOBODARSKOG svijeta!
Upravo sam dobila prvu injekciju- Pfizer- i tako sam uzbuđena i sretna itd- ako ovdje ima bilo kakvih antivaxxera- ako možete- molim vas uzmite vakcinu... -- Navratilova. A Novak nevakcinisan u Australiji, Martina pljuvala po njemu sto nije htio grafen oksid i spike protein u sebe. Zelimo joj brz oporavak i ostrije sesto culo sljedeci put, Zivjela!
I jos 10 GS titula u mix-u .
Osvojila je 18 GS u singlovima i 31 GS u parovima . Osam puta zavrsni turnir prvakinja . Malo li je .
Da bi neko, kroz karijeru, osvojio 59 Grand Slam turnira, znacilo bi da 15 god. svake godine osvaja po 4. Prilicno neizvodljivo. Nije Martina Navratilova osvojila 59 Grand Slamova, vec 59 vecih WTA turnira. Istini za volju, osvojila je 18 Grand Slam-ova.
.... Al', evo, gledam na sluzbenoj stranici WTA (Svjetske teniske asocijacije za zene) - i oni kazu da jeste osvojila 59 Grand Slam turnira: pojedinacno, u parovima i mjesovitim parovima. Halalite, novinaru... :(
Brz oporavak. Od srca:) Prije i poslije tebe niko nije igrao takav napadacki tenis.
Inace prvi muskarac u sportu koji se takmicio kao zena tj transrodna osoba.