Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marta Safin je rekao za Wimbledon, da je trava dobra, ali samo za krave. Kad ti podloga ne odgovara onda možeš svašta da baljezgaš.
Marat
Ti si jedna obicna budala, majmune
moze pod ruku sa dzumhurom. nije ni damir nista bolji
eto ti pasi travu sa skotskim ovacarom, a pravi tenisiri igraju i pobjeduju na svim podlogama
Svaka mu batinu vuče.
I ti si mi sportista ? Takvo ponasanje ne prilici tvom pozivu ....ovo je pismen sport .
Ti si veći od Roland Garrosa pa se našao da kažeš jel? Pa ovako nešto ne može ni Nadal izjaviti. Kyrgios je obična seljačina!
@RazumaGlas i ja sam isto mislio ali mi nesto u zadnje vrijeme postaje sve drazi, cijenim kod njega sto je to sto jest, pa i ako si djubre budi djubre do kraja i ne pretvaraj se da si nesto sto nisi, sto je slucaj cini mi se u vecine ostalih njegovih kolega, ona prenemaganja kako su fina gospoda i neki velikani svi odreda su stvarno postala naporna
Obicni seljacina