Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva karakterna svinja moraš biti, da optužiš nekog drugog za sranje koje napraviš?
Djoletov cale
@Diplomatic5 Dobro vece Dzamahirija, ima li Jove Divjaka? Stari ratnik, cuvar djecaka iz sefa. Dok se borio, Bake kakario u tutu u sefu. Da ti mozes doruckovati. Eto malo predavanje o srbima, Zoranu Cegaru, Draganu Vikicu, i ostalim SDA herojima koji odbranise nasu dragu BiH iz Minkena. Kako je Seka, de joj se obrati ovdje, molim te :)
Kako hinjski okrivise Dimitrova, i onda se cudi sto mu cijeli svijet zvizdi i navija protiv njega.
@manipani Prave se englezi,momka su zarazili na splavu u kafancugi ili oni kosarkasi.
@Diplomatic5 Ti za ove glupane iz SDA, svaki put ponovis isti komentar pet puta. Jel to Bakir rekao ili si glup na svoju ruku?
GLUPE TUPADJIJE COEKU PRAVE PROBLEM NIOKO CHEGA. SACE SVAKAKO KOVID TVENTI YE BACHE VAM MAME SVIMA. MORETE SVI SERAT KOLKO OCHETE
Pa dobro sada znamo da i jedni i drugi imaju "grip" sa istim ili razlicitim imenima. Ali to je "gripa", nema lijeka za gripu. Prebolis ili podlegnes. Pa vazda je tako bilo. Unistise vladari narod sa ovim glupostima koje im donose jos vise kontrole i vlasti. Kako smo sada svi na planeti retardirani i glupi
Hrvatska nije nikoga od ucesnika testirala,samo ce komsije BiH u izolaciju sramota.
Bugarine brate ne daj na sebe,sve su ovo balkanski ci..... nema tu bratstva i jedinstva,samo te tvoji Bosanci vole jer ste prvi priznali jednu suverenu lijepu BiH.
Čudim se da nije okrivio Rogera Federera za sabotažu i pokušaj uništavanja njegovog sina. Ovog puta je ipak "kriv" Dimitrov ali svi znamo kako ustvari stoje stvari. Ne treba im sabotaža, Đokovići sami sebe najbolje pokopaju. Prvo onaj blam matorog prije neki dan za Federerove godine i penziju pa sad ovaj fijasko mlađeg sa koronom. Pametnom dosta.
@nina774 Evo ja sam pametan,ali mi nije dosta. Ti ga dudlala Dimitrovu pa ti znas da li je ili nije bio zarazen? Navrnula ti par navoja svima na turniru, pa si ti sad tester turnira? Sta se ti petljas u tenis, smeta ti Novak kao srbin, pa tako i reci, to je bosnjacki. Seljacki je biti niskobuudzetna prostitutka pa nam skretati sa tematike na "usni rad testiranja" Idi strikaj, radi nesto, nije ovo tema za tebe. Tebi je SDA krajnji domet, ti jos preskaces preko sina, s vama je tako
DoKovid je poslan da unisti hrvatsku ekonomiju. Zavjera znaci, jutub zavjera.
Podrska adria turu i pomirenju na balkanu. Marš stranim medijima i sluzbama koje ubacuju kosku vec 30 godina medju narode jugoslavije.
@maljson A sta je falilo da FBIH pripadne HR, a RS -srbiji??? Mi bi bili u Evropi, zajebavali bi hrvate kao konstitutivni narod, imali izlaz na more, bili drugi grad u drzavi, od nas bi skupo uzimali drvo, ostavljali bi pare zimi na skijanju, napravili bi nam skijalista, mi bi im pisali po moru, prodavali bi im Violetu, ASA banka bi im bila "domaca". Ali ne, Zivkovic Bakir je imao ideju, on i njegova stranka ce nas spasiti. Eto, spasise nas.
@maljson Znas gdje bi bio kraj EU??? Na Vracama, pa vidi simboliku, tu bi digli zid kao Tramp, 10 metara visok. i Dodo bi bio jos uvijek van EU. i migranti bi isli kod njega, da predju u nasu lijepu, Dinamo bi nam bio prvak, i daleko bi dogurali u klupskom fudbalu, reprez bi bila druga na svijetu, rukomet isto vrhunski, u cjeloj drzavi bi bosanci bili gradonacelnici (Bandic i sl), Seka ne bi mogla raditi ni u hitnoj kao medicinska sestra, Fadil bi lezao sa Sanaderom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krivo je more. I Drina je kriva.
Realno gledajući ako je kod Dimitrova prvog potvrđen slučaj ne mora striktno značiti da je on tu prva osoba koja je zaražena i koja je eventualno prenijela na ostale ljude virus. Možda je baš pokupio od Đokovića virus, ko zna?
nek sipa uhapsi dodika kad dodje, on je sad pun korone...
srbinu je uvijek neko drugi kriv.
Čovjek je u pravu 100%
Sto brzi oporavak svim teniserima.