Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz jake cetnjacke familije .. cudi me da vec nije igrala za sr.biju , vjerovatno je nisu pozvali
njeni su bili veliki cetn.ici u zadnjem ratu
devojka je srpkinja sabani iz prve ruke informacija..mada to nije ni bitno samo se svadjate..
KAd ćemo sve prestati komentarisati ko se kako zove i koje je nacije? Bravo! Želim joj uspješan nastavak karijere!
Jokic ne postoji kod Hrvata a ni Bosnjaka, Da je Bosnjakinja pobjedila bi u sjedecem tenisu ili tako nekoj izmisljenoj igri.
Sumnjam da bi igrala za BiH da je Srpkinja. A ime joj je mnogo prisutnije kod Hrvata nego kod Srba
A kako ti znas da je Hrvatica molim te? Na osnovu imena i prezimena? Ono sto se moze jedino znati jeste da nije Bosnjakinja. Mada, da li je to uopste vazno, dijete ima samo 13 godina i ako bude zeljela neka se kasnije sama izjavi, bitno je da igra dobro tenis. I da, nije iz Bosanskog Novog nego iz Novog Grada, jer po Zakonu RS ime opstine je Novi Grad a uprava i lokalna samouprava su na nivou entiteta tako da se opstina zove onako kako je definisano Zakonima RS.
@Opa; Katarina Jokic je bosanska Hrvatica kretenu vlaski, nema ona sa Srbijom nista. Bravo za malu:)
Opa evo i jedne buduce Srbijanske nade.
Ako sepokaže, ode ta igradi za neku pravu državu, za ovu u raspadu sigurno neće...