Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki humanista, i sportski džentlmen.
NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA I NAJVECI GOSPODIN U SPORTU !!! RF NAJVECI !!!
svi vi ovde što negativno komentarišete ovakvog čovjeka, trebate ustati kad ga spomenete i biti jako jako skrušeni. jer niko od vas neće nikad biti dostojan njegovog nokta.
Teško moj Rog ali nikad ne reci nikad. Proteći će još vode dok se neko bude mogao sa tobom porediti.Bar igraš tenis ko muškarac (jednoručni backhand) a ne ko tamo neke curice
E Rogere, voljela bih da si upravu ali bojim se da je tvoje proslo:(...ali bez brige, ja cu te tjesiti:)
mozeeeeeeeeeee!!!!!!
@mjau Damir junior dere Federera seniora, kako to nije garancija???
drug moj spomenuti njega s rogerom ili rafaelom u istoj recenici je najblaze receno hrabro, a to sto decko \"razvaljuje\" u svojoj dobnoj kategoriji u tenisu ne predstavlja apsolutno nista jer se velika vecina tenisera koji dominiraju u junirskim kategorijama potpuno izgubi u tom seniorskom prijelazu i potonu u duboki prosjek. pa pogledaj samo gaela monfilsa koji je zario i palio u mladjim kategorijama a sad ga nema nigdje uslovno receno. isto tako ako procitas malo o juniorskim karijerama nadala ili federera neces naci nista posebno tako da to sto Damir \"razvaljuje\" trenutno u svojoj dobnoj skupini i nije neka garancija uspijeha vjeruj mi. uostalom ako mislish da u rusiji, sad-u, argentini, spaniji nema na hiljade u najmanju ruku jednako talentovanih momaka grdno se varas. razumijem ja da ga ti volish zato sto je \"nas\", ali roger i rafa su fenomeni koji se rijetko javljaju u sportu uopste, tako da stavljati nakog klinca u taj kontekst je bash neumjesno da ne kazem provala teska ;)
Hoces kad tukiju nokat nikne. Ovo je srpsko vreme.
nesto smijesno??? decko razvaljuje u svojoj dobnoj skupini
ahahahahahaha cuj damir dzumhur ahahahahahahaha!!!
idalje igra najljepsi tenis...
Ja bi ih sa ove moje dvije lijevice razvalio.
zreo covjek a neozbiljan....jesi i bices jedan od najboljih ali dolazi vrijeme za druge,Rafa,Nole... vrlo brzo i Damir Džumhur
\"DALJE NEĆEŠ MOĆI\"
pa zar ti nisi vjecni broj 1