Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi gospodin uzmi ukrajinsko drzavljanstvo, ATP ce ti mozda sredit neku grand slam titulu
Ovo na slici nije Rubljev.
Jest druze, samo cudan ugao, ali jest Rubljev
Rekao da je to opcija, a po vama vec to uradio. Daj malo, bar mrvicu, objektivnosti u pisanju. To je ona najmanja osnova novinarstva.
Ja naslova Jedan od najboljih tenisera danasnjice Kontam...nije Dojokovic .Federer..Nadal Pa opet ...kontam.. Kad ono.... Film Andrej Rubljev..gledao 10.puta Za ovog nisam znao da postoji..
Nepošteno prema sportistima.. Igra za sebe a ne za reprezentaciju..
Upravo nesto ovakvo je i cilj sankcija, a to je da se "mali" ljudi pobune protiv rata. Nevini ginu, a nevini i ispastaju zbog tamo nekog cilja.
Dodji u Visoko i uzmi BiH drzavljanstvo!
Čovjek ima svoje principe i neće da mu karijera propada zbog malog kepeca kojem se nadigo.
Koliko vam je trebalo da sliku uskladite sa naslovom clanka?