Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE MOGUĆE DA OVAJ I DALJE DAJE PROGNOZE I SAVJETE. ZA TURNIR U RIMU I MADRIDU, SVE PROGNOZE JE PROMAŠIO, OCRNIVŠI ĐOKOVIĆA, VALJDA PRVENSTVENO RAZMIŠLJAJUĆI NA NACIONALNU PRIPADNOST :-) JEDNO JE BITI IGRAČ, A DRUGO STRUČNI SARADNIK, ILI PAK TRENER. IVANIŠEVIĆA ĆEMO SE OČIGLEDNO SJEĆATI SAMO KAO IGRAČA... AKO I TO...
Čilić, Dodik i Ljubičić su sudjelovali na RG, da si ti živ i zdrav, ali kod vas u Gluhu Bukovicu vijesti stižu sa malim zakašnjenjem od heftu-dvije.
A 49% gdje oni nastupaju? Aleksandrovac kod Laktaša kod Banja Luke open?
Hajde Murray živote :))))))
Nigdje vijesti o turniru naših teniskih legendi sa 24 posto u Gornjoj Maoči???