Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto koliko Mile voli Srbe, pa najbolje od njih naziva ciganima hahaha. Nema većeg majstora za prodat šuplju i zgrnut ne pare, nego bogatstvo i imperiju. Svaka čast Milorade, samo nastavi razvlačit pamet Srbima i samo grabi sebi. Ko ih *ebe kad su glupi.
Mile voli moc i pare. Mile je skontao 2010 da bez srpskog nacionapizma ne moze opstati na vlasti. To sada zna i SdaDf koji pricaju pricu o ugrozenosti drzave a begi oni su ti koji bi je spasavali. Ako volite drzavu kako to da ste bogati a narod sitomasan a sve pod okriljem ugrozenosto drzave.
Javna je tajna da Mile bosanac navija za Dzumhura
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srpska open zavrsena prica. Klocu jedan. Umjesto da furas, budes kukturan, dovodis ljude investicije, turiste. Ti unistavas i Srbe iz RS i nas iz Federacije. Sve zivo unistavate ti i onaj nas ridjobradi. Cega god se dohvatite, nema vise u tome hajra.
Mile bosanac navija za Dzumhura
Ako jesu sta fali reci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto se igrao tenis u BL, igrao se... Zbog poganog jezika i uvrede u dvije recenice zatvori vrata za sva vremena..
Al ga usra, halal ti cufte. sad uzmi reket pa se sam igraj na teren od 50 miliona.
Laki je malo nervozan ...
Krivo mu sto je izgubio na tucanju, il' ga je oborio na tiketu. Nema trece.
E cuj velika srbija. Pobiješ ljude, protjeraš i kazeš pa sta je problem velika srbija. Pa problem je milorade sto to nije tvoje nego si oteo tudje. E zato ne može nikada biti velika srbija.
Provereno
Povremeno pokazu pravo lice !
Mi sve organizovali, a on ispade ..Jarane nekako ovdje Godine ti sporo lete Ova zemlja ne trpi Planere, vizionare i arhitekte Predvidit' namjestit Ni'ko ovdje nema tu pamet Šofer, stan' der ovdje Haj' vodim vas na ćevape. 🤣🤣🤣
Ovaj nikad nebi dosao do funkcije u nekoj normalnoj drzavi.
Donald trump ala bosnia. to mile nista ti nemogu. naso si im emociju. krkan jesi al ih prcis. i ove federativne i tvoje opozicione
primitivni kromanjonac!
Mislite da je ova snimka slucajno dosla u javnost. Vucko je to odradio:)
A ti si deponija
Super🤣🤣🤣
Hebo im Dobrica Cosic mamaru, On Ih je najbolje opisao. Genocidasi