Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ratovi u svijetu i EXYU su nista u odnosu na dvije sedmice ciljanog bombardovanja u Srbiji. Koja patetika.
Moze li neko objasniti Novaku znacaj sankcija, znaci kada agresor napadne jednu zemlju rizikuje ekonomske, kulturne, sportske, i sve druge sankcije kao sada Rusija jer ubija i terorise ljude druge zemlje. Bas kao svojevremeno Slobina- Balkanskog kasapina Yugoslavija, zemlja odgovorna za najvece zlocine poslije 2 sv.rata. I znamo Novak sta je bilo 99 , Nato intervenisao jer ste poceli vrsiti masakre po Kosovu i nisu mogli dozvoliti drugu Bosnu.
gledaj ti srpskih botova...sramota Klix!
Bravo Novace,tako pokazujes koliko si veliki u svetu bez vrednosti ,a koji ubija lazima,propagandom i finansijskom moci.
Ma jašta, trebalo bi Putina pustiti da na miru sravni Ukrajinu, a ne mješati, sport, ekonomiju, umjetnost, sve to treba da bude kao da se ništa ne dešava. Malo sutra jarane, ima svi da osjete
Ispuhani kurtton
Pa naravno da se protivi. Srbija, Rusija i Bjelorusija sve je to isti mentalitet i nacin razmisljanja.
A zana li gospodin sta je bilo od 1991. do 1995. ili se pravis mutav?! FUJ
A znaš li ti šta je bilo recimo od 1941. do 1945. u Prijedoru, kojeg su vam puna usta?!
Glup ko točak.
Bez diskriminacije Ukrajine
Nije dugo bio u tunelima ravne
Bolje ti je da ne razmisljas nije ti jaca strana, drzi se rekete
I onda se čude političkim transparentima na sportskim takmičenjima a politika se direkt mješa u sport. Licemjerstvo zapada će se platiti visokom cijenom, kad tad.
@alexa@alexa zašto je Beč pun Srba, a ne Moskva???
Sviraj k srbadijo
On kao djete vidio kako izgleda rat. To što si ti vidio su pripreme paravojnih jedinica i regularne vojske Jugoslavije da izvrši agresiju na BiH. Ništa ti vidio nisi i nemaš uvida u istinu, džaba što hodaš po svijetu, pojma nemaš. Kako će onda znati onaj sa sela kod Leskovca.....