Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Hrvatskoj koja je vec dvaput osvojila DC i ima najbolji double svijeta! A cestitke i Srbiji koja takodjer ima jedan DC te najboljeg tenisera svih vremena.A cestitke i Džumhuru kojeg zaboli za DC koji ladi muda negdje i kmmeeci kako nije bio ofsajd protiv nigerije!
Da ga nije majka hrvatica rodila đolo bi sada skupljao loptice nadalu i federeru
'' Da ga nije majka hrvatica rodila đolo bi sada skupljao loptice nadalu i federeru'' Znači, po tebi bi ga rodila neka druga žena🤔 😭😂🤣 Možda bi ona rodila Modrića umesto srpkinje 🙄 Ovakve urnebeštine su do sada ispaljivale samo bošnje, izgleda je zarazno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitke Hrvatskoj. Mala Zemlja a sportaša svjetske klase....svaka čast!
Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak Svijeta !
E Hrvati, Hrvati. Tako mali, a veliki. Ñajbolji ratnici, sportaši, vjernici, nobelovci, mornari, vinari, maslinari. Imaju najlipšju zemlju. Bog je s njima.
Je l Troicki trener il vodja navijaca🤣🤣🤣
Srbin sam, ali zaista sve čestitke Hrvatskoj na velikom uspjehu. Ovaj put su nadigrali. Da, Đoković nije dovoljan, mora pobijediti tim, "duža klupa".
Ovo je Dodik sredio da vrati uslugu. I međunaridna zajednica
HRHB❤❤❤
Rusmo nije sramota bit nit Srbin katolik. Ako i jesmo Srbi, sigurno nismo pokatoliceni Srbi, jer su Srbi prije nego sto su postali pravoslavci bili katolici. Srbi su dali svijetu mnogo znanstvenika, sportasa… tako da nije sramota bit Srbin krscanin. Ali bit islamizirani Srbin, antitalent za bilo sta osim za ispijanje kahva, savijanje pita i bistrenje politike, pa jos zivjet u zagadjenoj Zenici, e to je teska sudbina, moj Rusmo.
RemoveOpanak, koji si ti faktor, pa da je nekog briga, šta tebe zanima!
Izjava Vlašine Vučića:Mi smo ispred Hrvata u svemu e pa vidim što ste 😂😂MI HRVATI
Baš veliko čudo da sad Srbi i Hrvati igraju na vrhu u tenisu.
Da bas čudo, a pola igrača im iz BiH 🤣
čestitke svim ljudima koji svako jutro ustaju u 7 da rade, a opet se drže dostojanstveno u zemlji i sa narodom koji vječno želi da ih se ponizi.
U redu je Ujaci, dobili ste zasluženo, ali ne prdite mnogo. Dosad smo vas tukli gde smo stigli (4-1 i 5-0), sada da zahvalite retardu Lajoviću, koji je izgubio od poluamatera 300. igrača koji ima 0 pobeda na ATP turu.
Nemoj kmecat, sve je to sport.
S kime Hrvatska igra u finalu da nije možda sa Trokutistanom
Sve države za koje Turska koristi prefix "stan" su nastale u njihovom vladanju. Npr. Turci Hrvatsku zovu Hrvatistan, Srbiju zovu Serbistan... a gle čuda, BiH zovu Bosna, Njemačku Almanya, Austriju Austria itd.
Ex81 kažeš "prefix", a? Dečko, prefix se koristi ispred korijena riječi, a riječ "stan" koju ti zoveš "prefix" je upravo suprotno - sufix. Haj'mo sad ponoviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Borna u prvom mecu je osigurao hrvatima finale jer u parovima su sila