Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahrdzala je ona davno, kad je trebala otici u tacku ona se rasipala parama zaradzenim na turnirima, te se vozala okolo sa autom na kojoj pise njeno ime, a onda niz povreda pola stvarne pola izmisljene, a sa 16 godina je pravila cudo na terenu, svi je dizali u nebesa
Pametna individua.
dobra, samo joj smeta reket
Dobra mala bilo bi svega
U zadnje vrijeme ne funkcionišu obavijesti, npr. kad ti neko odgovori na komentar i sl. Jesam li jedini ili je ovo neka restrikcija od strane klixa?
@KSAlovac E ovo je baš sranje na n-tu, pa jedini ćejf na klixu je bilo prepucavanje u vidu ping-pong debate... Boli me jajce za rejting, klixe, vraćaj dijaloge!!!
hajde makar si na nekoj listi!