Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav stolni grad hahah hastalni grad pasha! koliko je taj nacionalizam jak u Mostaru govori i cinjenica da glavne face budu momci iz Sarajeva koji vam na partijima kupe zenske kao da su ne znam, iz tog ponosnog stolnog grada BH grad Mostar!!! cuj hrvatski stolni grad haahahaha koje budale
Ne postoji ništa tako podlo kao Britanci....
Hocel bit kakav prijenos na ovim nasim jadnim domacim TV kanalima????
Pozdrav stolnom gradu Mostaru iz stolnog grada Ukrajine... Kijeva................................
....a ne neki.... mačak felix.... adnan... bukagija i.sl.....
ma razbiće ga Kličko.... Pravoslavac je to......
Jes se mali kofrci...Nit\' ce Murray pobjediti Wimbledon nit\' ce on razbiti Klicka
ko jos pored ufc-a prati ove penzionere kako se setaju po ringu????
Pa ko je sad prvak ovaj Heye ili onaj neatraktivni Klicko, ne mogu obojica biti svjetski prvaci u teskoj kategoriji. Otkad se Tayson oprostio 2003 boks je u silaznoj putanji. Trebaju se sve kategirije ukinuti i osnovati samo jedna u laksoj, srednjoj i teskoj pa da znamo ko je u stvari najbolji. Izgleda da pare opet prave problem pa se osniva milion nekih verzija-kategorija. ps Sto Tayson nije mladi pa da raznese onu bracu Klicko toliko su neatraktivni da mi se boks od njih zgadio.
a da nadjes sebi neki hrvatski stolni portal pa da na njemu valjas gluposti i dosadjujes narodu jer ocigledno imas urodjeni talenat za takvo sto...aj\' sad zdra\'o
koji kralj
dabogda! vala, iskreno, dojadili su braca klicko i bogu i narodu. uvijek sam mrzio statiste u ringu, lagani udarci za spustanje garda i direkt, .jeb.es taj box. nadam se razmjeni udaraca, kdown-a i sl. sretno dave!!!!