Tenis
0

Haye poručio Murrayju: Razbij Lopeza!

Totalsport
David Haye
David Haye
Aktuelni svjetski bokserski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji David Haye dobar je prijatelj tenisera Andyja Murrayja kojeg prati kada god stigne.

"Pazit ću što Andy radi protiv Lopeza, navijat ću za njega. Zaista se nadam da će ga prizemljiti i otići do kraja", rekao je Haye za Sun uoči Murrayjevog četvrtfinalnog dvoboja Wimbledona protiv Španca Feliciana Lopeza.

"Upoznao sam Andyja kroz njegovu ljubav prema boksu i pozvao sam ga u teretanu koju ja koristim u Miamiju. Andy me došao pogledati i ponekad mi se čini da je veći obožavatelj boksa nego tenisa. Bio sam u kontaktu s njim i nakon posljednjeg meča i nisam mu poslao poruku 'sretno'. To nije poruka koju šaljete bokseru jer oni ne vjeruju u sreću. 'Nadam se da ćeš ga razbiti' nešto je što bi boksač rekao", kazao je Haye.

U subotu navečer u Hamburgu Haye će se boriti protiv Ukrajinca Vladimira Klička, svjetskog prvaka prema verzijama IBF, WBO i IBO.

"Protiv Klička ću tražiti nokaut i onda odnijeti njegove pojase kući u Veliku Britaniju. Onda se nadam da ću sljedeći dan morati požuriti kući i gledati Andyja kako radi svoje i osvaja Wimbledon", zaključio je Haye.