Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Mirzu radi velike borbe protiv Haasea,međutim imam potrebu napisati nešto drugo što i nije dobro.Mislim da je sramota da u ovoj fazi takmičenja i drugo kolo za redom naš "selektor" Amer Delić ima bitnijih privatnih stvari te ne može prisustvovati mečevima.Brate ako ne možeš ili nećeš da radiš svoj posao reci otvoreno,neka to preuzme onaj ko hoće.Sramota zaista!Naprijed momci!!!
Играчи и ових неколико људи на трибинама имају право да то кажу .за селектора. Ми остали који пратимо тенис преко кликcа и резултата немамо.
@Krive Drine Da sam makar blizu Zenice ljudino, gledao bi uživo kao što gledam sve naše reprezentacije kad god sam u prilici.Svaki iskreni navijač i patriota mislim da se slaže sa mnom.Isto bi bilo da Baždarević ne vodi naše Zmajeve na treninzima,na utakmicama,da se ne pojavljuje a prima platu selektora i vodi se kao selektor.Ovo govorim radi naših igrača,oni to nisu zaslužili