Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar nastup na turnitu ali kad vec uradis nesto extra onda nije lose to i krunisati hapiendom,nazalost Damir nema u glavi ili nogama puno meceva visokog ranga semi ili finale..psihicka barijera je ogromna,On je trebao dobiti ovga igraca i pored svega?
MIAMI je tvoj..
Je3i ga Džumi, prouči kulhuvallahu i smireno igraj.
Upravo to, Damir pobijedio sam sebe, previse nervoze, treba ovaj balkanski mentalitet da izbaci iz sebe, ali i ovo do sad je za pohvalu.
Nije Haase govorio o toj vrsti nervoze. Nego nervoze koja se uvukla u obojicu u trecem setu nakon kise i umora sto je uzrokovalo pravljenje gresaka s obe strane.
opet pobijedio sam sebe?? e jbg vise... pobijede drugi sami sebe kao npr vavrinka koji nije pruzio ni 40% od onoga sto moze. hase nije puno grijesio kao neki drugi i odmah dzumhur u problemima
Dolazak u cetvrtfinale je ogroman uspjeh. Svaka cast Damire , samo nastavi marljivo raditi, bice i bolje....
Ma spucaj jedan bromazepan pa tek onda reket u ruke