Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veća ubleha se odavno nije pojavila u svijetu..čuj sad i fedex im smeta
@Magistar1921 kao sto je postoje ultra-desnicari, tako i postoje ultra-ljevicari. Na zapadu su toliko dosadni da ne mozes zivjeti od njih. Ova Greta ti je primjer jedne takve osobe. Sve im zivo, mrtvo, i polumrtvo smeta. Komanduje narodu sta ce jesti, kako ce pricati, kako da misle, koja prevozna sredstva da koriste, itd...
@Magistar1921 Obzirom da ti je nik "MAGISTAR1921" čudno je da nisi shvatio da Federer ne ulaže novac u tu banku, nego naprotiv ima sponzorski ugovor sa ovom bankom. Dakle, oni njemu daju novac da bi ih Roger reklamirao.
Samo mi nije jasno koji je ona faktor...
Kako je uciteljica pusta da nije na casu?
jest ruzna Sene'm.
nek' neko unormali ovo dijete, nije više interesantna
Kako ona smije nešto reći ovakvoj legendi poput Rogera??
Što ne mogu pres*ravanja
u stole. my childgood... bake:mali ne seri
Gorani se izradikalizirali
Komotno se može preseliti u BiH koliko prostora za borbu ima ali... Nece? Nije IN? Aha. Dobro.
Dvanaest ljudi i ovo derište dobija toliki medijski prostor.
Mala ne kaki vise
Mala ne seri ma bjazi, bjazi 😁
Klix ispunjava dnevnu dozu zahtjeva "globalista" ispirući mozak čitaocima sa člancoma ovog tipa. Popustite nas sa Gretom. Postali ste prava žuta štampa.
Greta je aktivistkinja za zastitu prirode i svaka joj cast...!! Priroda je jedini tzv"bog" i nema nista drugo....sve ostalo izmisli u primitivna vremena....
@sauberland..ima jedna Bodina strofa u pjesmi Indexa koja kaze sve....-Jer je zivot samo ovaj jedan,nema nista,nista izvan njega....!
Put do pakla je cesto poplocan naboljim namjerama. Klimatske promjene su vidljive, nauka nema potpuni konsenzus da li ih mi stvaramo ili je jednostavno ciklican proces. Ja ipak vjerujem da uticemo i trudim se da sitnicama eto dam svoj doprinos umanjenju emisije stetnih gasova i trudim se biti odgovoran prema prirodi.. Medjutim ovim drecanjem i halabukom (rezultat iskljucivo google i youtube "obrazovanja") Greta je samo druga strana novcica na kojem je Tramp.
Mene je moj babo prikljucio na aparate za komu kad sam mu rekao da ne pali gume za potpalu jer AKTIVISTKINJA greta tako kaze,lose utice na priprodu