Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahaha, legendarno!
fina zajebancija hahah.. najjace čelenđ kad traži hahaahha
KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite)...
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
NE
Mogli su se komotno prekvalifikovati u glumce, komicare :D
Karizmatični Goran, svaka čast legendo! i opet zavist u komentarima, pa eto gledajte Agasija, Bekera, Lendla i ostale monotone tipove koji se nisu nasmijali u životu, a ne da zabavljaju narod širom svijeta.
na šta je spao za šaku dolara
Hocete li veceras navijati za Hrvatsku?Ajd da vidim lajkove?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
ovo je car :) pravi teniser ne moze njemu đokica ni pertle svezat
Svaka cast Ivanisevicu, al Hrvati su operisani od Humora. Najgore je jos kad se trude pa ispadne ovako.
meni je nad lipom 35 baš duhovita serija NOT
@lik5 Hahahaha, dobar si. Bitange i princeze? Kako je poceo rat na mom otoku? Humor? O tome i govorim, a ti samo potvrdjujes moju tezu. Nisu samo Bosnjaci humoristi, al su Bosna i Hrvatska po duhu dva svijeta razlicita. Ti si ogranicen da bi to shvatio. Jedini duhovit Hrvat je bio Malnar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Goran je covjek ok, sportista i sve ostalo sta je vec. Ali... Metnuli nam Gorana gore u fetaured news, a demonstrante u Kiyevu dole negdje gdje se ni ne vide, da mi ne bi slucajno pokupili kakvu ideju od ukrajinaca pa izasli na ulice. Boje vam je smijite se uz Gorana, inako vam je sve ok.
http://www.hak.hr/info/kamere niko ne upozorava da dolazi snijezna oluja ???
a šta je ovdje smiješno ? lol
"You can't be serious" Hah Bože :)
Ne bih sad kupio Opel ni da sam htio. Opel Insignia mi je bio najdraži auto sad mrzim Opel i ne gleda mi se ni video zbog ove reklame. Opet, *** vam opel mater.