Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor trenira majstora. To mora uroditi plodom. Sretno legende.
Ma, Goran je legenda, ali Nole ustvari ne treba trenere. On ovim potezom jasno daje na znanje svima koliko mu je stalo do pomirbe i prijateljstva u Regiji, a posebice izmedju Srbije i Hrvatske jer, nemojmo zaboraviti, Noletova mama je Hrvatica porijeklom iz Vinkovaca i Nole je u vise navrata jasno rekao da voli i Hrvatsku i smatra je svojom, bas kao sto voli i cijeli prostor ex-YU. Razumljivo i pohvalno! Grande Nole!!!
@MAKS3 Kyrgios treba jos mnogo uciti o zivotu i ponasanju u javnosti i definitivno ne zasluzuje da se njegove izjave uzimaju zaozbiljno, niti je meritorno njegovo misljenje o Noletu. Javne osobe i trebaju ciniti sve da se svide ljudima, da drugi mozda u njima pronadju svojevrsne uzore. Nole je za mene najveci tenisac svih vremena, a jos nije sve rekao i jos dugo ce harati ATP listom. Zelim mu zdravlje i srecu, a isto zelim i tebi! Pozz :)
@Croatinho On je to rekao samo iz potrebe da ga ljudi vole. Novaka su provalili svi u svijetu tenisa, i ovakvim pokusavanjem da se dodvori svima postace najomrazeniji teniser svih vremena. Hrvati i Srbi se nikad nece pomiriti jer je to jedan narod, podijeljen razlicitom religijom i zatrovan mrznjom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon Dzumija i Ivanisevic presao u Beofuck
Unajmio Djikanovic Ivanisevica kao tjelohranitelja jer se ussro da ce mu legenda tenisa Nick Kyrgios saviti kicmu u cvor kad ga sretne. Podrska za Kyrgiosa.
Sportom protiv mrznje!! Svi smo isti narod.
@dj2607 nismo isti narod, mani me te dzikanske price.
Sretno !
Njemu i treba neko ovakav, da se izdere na njega na našem jeziku kad upadne u onu svoju učmalost pa po sredini prebacuje lopticu. Znači treba mu neko da se ispičkara na njega i da mu probudi bijes. Tad je Novak najopasniji. A Goran je taman takav, zna opsovati sve i svašta. ☺
Neka vala - pokazite vala ovim skutorima, srbima i SDA talibanima da postovanje ne poznaje granice.
To je garant samo za Wimbledon, da ga malo potkuje za servis-volej igru.
Bravo Gorane. Pomozi da srpska zastava ponovo zablista iznad vimbldona.
Šta kaže na to novinar sa Novog Zelanda?
svašta
Sretno obojici.
Auuu, sretno decki ;)