Ma, Goran je legenda, ali Nole ustvari ne treba trenere. On ovim potezom jasno daje na znanje svima koliko mu je stalo do pomirbe i prijateljstva u Regiji, a posebice izmedju Srbije i Hrvatske jer, nemojmo zaboraviti, Noletova mama je Hrvatica porijeklom iz Vinkovaca i Nole je u vise navrata jasno rekao da voli i Hrvatsku i smatra je svojom, bas kao sto voli i cijeli prostor ex-YU. Razumljivo i pohvalno! Grande Nole!!!
@Croatinho ,,Grande Nole" je budala.Mislim da me pogresno ne razumijes ja njega volim vise nego pola svoje rodbine ali u nekim stvarima je budala.Kada je Kirgos rekao,,On hoce da se svima dopada" bio je u pravu.Bekera,Agasi pa sada i Ivanisevic.Tako da Novak podilazi ljudima i nacijama.
@MAKS3 Kyrgios treba jos mnogo uciti o zivotu i ponasanju u javnosti i definitivno ne zasluzuje da se njegove izjave uzimaju zaozbiljno, niti je meritorno njegovo misljenje o Noletu. Javne osobe i trebaju ciniti sve da se svide ljudima, da drugi mozda u njima pronadju svojevrsne uzore. Nole je za mene najveci tenisac svih vremena, a jos nije sve rekao i jos dugo ce harati ATP listom. Zelim mu zdravlje i srecu, a isto zelim i tebi! Pozz :)
Prikaži sve komentare (35)