Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je izgleda rođen pozitivan, hahah pa od početka čak i tvorac testova je izjavio da testovi mogu pokazivati lažne rezultate, jesu tamo negdje testirali voće ono bilo pozitivno. šuknuli su nas testovima rođo moj
Testovi, vakcine i sl. i pripadaju za;aranom krugu profita. "Nakon što se sve više pokazuje kako Covid cjepiva loše utječu na kardiovaskularni sistem, i stvaraju upale srčanog mišića, Pfizer je sada odlučio kupiti farmacutsku firmu Arena Pharmaceuticalsa za 7 milijardi dolara koja proizvodi lijekove za srce i upale"
Nije to govorio tvorac testova nego si procitao na internetu izjavu koju si bez razmisljanja uzeo kao istinitu samo zato sto je lakse vjerovati u nju nego u dosadnu i kompliciranu istinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napokon neki sportista da ima muda da kaze kako se stvarno osjeca dok djokovic sve govori u nekim tajnama i strahu svi treba da kazu svoje pravo misljenje bilo kada to se zove sloboda
Odmori se malo, i nema više negativnih testova.
https://nultatacka.rs/28-puta-se-povecao-broj-mrtvorodjene-dece-u-vise-delova-kanade/
Sakrila se virus raja u bradu pa ga svako malo zezaju…
Po jednoj naučnoj studiji u prosječnoj bradi se gomila više bakterija nego u području anusa. Tako da… dragi moji, dobro pazite koga ljubite. A vi bradati, ili obrijte ili njegujte.
A sta rec svi smo u istim govnima
Pa, nemoj igrati loto. Koliki si baksuz, zgazio bi te auto koje dobiješ kao nagradu.
Uzivaj u vakcini nobino francuska hahahaa
Ovaj je rekorder u svakom smislu ....cak izgleda kao 50godisnjak ....
Pa dajte mu da igra, nemojte zezati insana, ovo malo što mu curi iz nosa, zato ima rješenje, maramice i voljno. Vjerovatno je fasovo omegatrona, koji je ionako bezopasan.
Nisi jedini Benoit. Svi znamo da je ovo prevršilo svaku mjeru. Ti si bar živ i zdrav. Budi zadovoljan s tim. U 2022g želim svima dobro zdravlje, da budu sretni i da napokon prođe ovaj virus. A tebi Benoit želim da osvojiš jedan jači turnir za početak :-)
nešto ga ne vole pa mu samo kažu pozitivan si..
Covjeku prekipilo, prije 7 dana dodjem kod roditelja otac kise ko lud, ujutro vidim i mene boli grlo, kaze stari evo i mama bolesna. Odem u apoteku trazim brzi test ona u apoteci bjezi od mene. Negativni svi. Odemo i testiramo se za svaki slucaj i svi negativni. Starce drzalo 2 dana a mene eto 4 dana, kasljao i malo me bolilo grlo. Klasicna prehlada bila koja je presla na sve i prosla za 3-4 dana.
mozda bjezi sto si ruzan
Hahahahaha halo vakcinisani jel se osjećate svakim danom sve više prevareniji, a vi nastavite gurati ruku u eksperiment sve dok se to bude radilo ove kurone će biti
To sto si glup je tvoj problem, mene je cjepivo spasilo
Vragsasikirom Ti si obična farmaceutska botina invalidska, nije tebe nikakva fiziološka otopina spasila nego prirodni imunitet
Vakcinisan a zarazen pa to je nemoguceeee :)