Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci fakticki mu ugasili karijeru
Ne, sam sebi gasi karijeru, izbor je isključivo njegov
Antivakseri na aparatima haha svi cete se kad tad vakcinisati ovo vam je dokaz!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
A sto negativan test svaki nije pokazatelj da je osoba zdrava bez prisustva virusa? Cemu prisila? Znaci da ipak nije zdravlje u pitanju. Lijepo, lijepo.
Da, nevakcinisane ljude testiraju tri dana zaredom i opet ih salju u izolaciju. A vakcinisani kao mogu ostati. Trenutno je slucaj da je 80% zarazenih koje znam vakcinisano.
benkikiur Kako samo izmišljate laži. Gdje ta cifra koju nam ti lažeš ovde. Ćuj 80% vakcinisani a 20% ne vakcinisani. Garantujem da nemaš više od 3 razreda sss kao ni ja a znaš sve o vakcini.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U pravnim drzavama su svi jednaki, bez obzira bili slavni ili ne, jedino ispodprosjecno inteligentnom, tj. zaostalom Jovanu to nije jasno, i taj Jovan misli da se ovo desava samo zato sto je Djokovic srbin
Slavi se na 51% teritorije BiH 🤣
Koja je ovo hobotnica, sve ce nas za nekoliko godina unistiti. Bicemo kao roboti, koji ne misle svojim glavama, nemaju osjecaja, rade ono sto im se kaze.....tuzno, jadno, trebalo je odavno dici glas , bojim se da je sada prekasno,,,,.
To je samo zato sto je Srbin.
Ma neće on niđe!
Sad ce opet dobiti koronu 15 dana prije turnira
Poceo je djoko sam sebi da pusi
Na što su ovi političari spali. Nije dobro na ovakav način skupljati političke poene. Pogotovo Macronu to ne treba. Populisti samo dobijaju novi adut u ruke. S omikron varijantom korone je to sve ionako besmisleno. Brzo se prenosi (besplatna vakcina), broj zaraženih veliki, a bolnice se prazne. Nigdje logike.
pa u nas i nisu prazne... u nas i omikron kasni.. mi zaostajemo u svemu... nadajmo se da ce sa ovom varijanotom i zavrsiti
Sloboda izbora polako NESTAJE.VEC JE na snazi u DE dupla vakcina vazi samo 3 mjeseca. Pa dokle vise sa njihovim lazima? Kad je bilo na dobrovoljnoj bazi vakcinisao sam se 2 puta, ali sad kad vrse pritisak NECU!
Hoce li protjerivati iz Francuske nevakcinisani dio populacije kao nekad Luj XIV protestante?
Kako ce te sa fudbalom, pitam se. Ne vjerujem da su iz te branse svi vakcinisani. Vidjecemo u februaru kako ce se to primjenjivati.
Kada su ljudi prije godinu i kusur pisal da ce se vakcina nametnuti kao obavezna i da nece biti bitno jesi li zdrav ili bolestan nego jesi li vakcinisan ili ne vecina nas je mislila jo jedna teorija zavjere kad ono sipak, samo vakcina daje prolaz a ne bolestan ili ne
Rokni je vise u lakat i cao.haraj i dalje po turnirima
Glupe bosnje sve svedu na nacionalizam, sta ako je srbin, covjek je digao glas i taj glas se daleko cuo, ovo nije samo stvar tenisa i igranja na turnirima, vec borba za slobodu koje sve manje imamo.
Sam sebi je zagorčao život, niko mu drugi nije kriv. Svi su ovi što se vakcinišu glupi, samo je on i ovi antivakseri pametni...