Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska je teniska velesila, prije 20 godina Ivanišević Wimbeldon, Majoli Rolan Garos, prije 10 godina 4 igrača su osvojila Davis kup, 10 godina kasnije imamo nova 4 igrača su u finalu, dakle ne radi se o jednoj dobroj generaciji već o konstantno dobrim generacijama. Veća smo tenis nacija od Srbije koja u tih 30 godina ima Đokovića koji je pojedinac, pitanje što će biti nakon njega.
Srbija ima Djokovica 13 grand slam turnira Zimonjica 8 dubl i mix dubl grand slam tunira Ana Ivanovic 1 grand slam i bivsa prva tenisacica na svetu Jelena Jankovic 1 mix dubl grand slam i bivsa prva tenisacica. Imamo Tipsarevica bivseg 7 na svetu i Troickog bivsi 12 na svetu.
@idesh Osvojila je i Srbija Davis Cup 2010. godine. Ti si naveo pojedinacne uspjehe nekolicine ljudi u HR.. Djokovic je najbolji u istoriji Balkana, pored njega smo imali dvije zene na 1. mjesti u zadnjih 10 godina. A Troicki i Tipsarevic, i oni su bili u Top10. Imate kompleks od nas, zato vas redovno dobijamo u sportovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati imaju pare,izdvaja se i ulaze u sport,ima ih u svakom sportu,toliko medalja na olimpijadi....a kod nas lopovi sve pokrali,djeca nam nemaju nikakvih uvjeta
Hrvati su sportska sila, bas zbog podatka da ih je tek cetri miliona.
hrvat trener i u argentini.Dobiva ovo Hrvatska 3:2.Najsportska nacija definitivno