Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ako Djokovic osvoji turnir, preuzima i prvo mjesto na ATP listi
Thiem igra sjajno
Ovaj Thiem je primarijus tenisa u svakom smislu servis jak,brutalan,udarci jaki,psiha na nivou fizicki stabilan,ne dahce skoro nikad,tako da vec lagano preuzima konce ove igre,smjenjuje lagano ovu veliku trojku,i def. je realno uz Đokovica trenutno najkompletniji igrac,bice mozda i prvi ako ne i drugi favorit na RG,fala je vakat da osvoji neki GR zasluzio je,a reko sam ja da ce je vrijeme da i gaccie agh zivci popuste Raf dosta se skrivao i suzdrzavao eto toliko
Nije mogao izvuci gace iz supka kako treba(zuljale ga), zato je izgubio 🤣😂
Ovaj Nadal nije normalan, lik je neviđeno agresivan
Očajna roza kombinacija 😂
Nije ovo prvi put da Thiem razbije nekog od velike trojke, ali nikako da napravi onaj poslednji korak. Dva puta je tukao Novaka na RG, ali nije mogao protiv Rafe. Ovdje će vjerovatno igrati protiv Novaka u finalu i tu će se vidjeti je li konačno sazrio da bude šampion.
Tieem i Zverev NOVI PRVACI 🏆👑
Dolazi NOVA GENERACIJA . 🏆🏆🏆🏆🏆
podero ga tip ko patike
raspo se Nadal ko fiat punto
@MobilniKuca Kako se oženio sve nizbrdo krenulo. :)
uništio ga frajer