Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki Novak Đoković,14 titula na GS i veliki Pit Sampras je dostignut. Veliki sportaš i ljudina.
@Josko i jos nema karizmu jednog Ivanisevica jel da? Zato ima 14 GS i najbolji je sportista svijeta
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek daje NADU, priča o budućnosti, ne vraća se u prošlost, ne priča o sukobima, priča o dogovorima. MIRSAD HADŽIKADIĆ za Predsjednika BiH! https://mirsadhadzikadic.ba Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Vidimo sta je obrazovan, posten, pametan i razuman covjek. Bravo gospodine predsjednice. Hadzikadic
Svaka cast majstore. Jos 7 komada i bice dosta.
Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže šta će on sam? Pa i u Ameriku je otišao sam, pa vidi dokle je dogurao i šta je napravio. https://mirsadhadzikadic.ba Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
Uvijek se sjetim onog snimka kad je kao mali klinac na pitanje sta mu je cilj u tenisu,odgovorio da mu je cilj da postane prvak.Samopouzdanje je pored talenta i vjezbe mozda i najvaznije.Svaka cast Nole,bit ces ti opet nO.1
Ma bravo Nole, ti si igracina.
BraVO NOLE!!! IDemoooooooooooo..voli te Kladusa i Bihac!! pocasni gradjanani grada na Uni..
Velemajstorski uradjeno, svaka cast Djole. Del Potro je zaista igracina i volim gledati njegove meceve jer razvaljuje protivnike i snagom i tehnikom, ali vazda ima bolji od boljeg. BRAVO Djole!!!
Kako samo odvratnih komentara... pa ljudi moji.. kakve veze ima jel čovjek srbin ili vanzemaljac... Teniser, sportista .. i ništa više.
Majstor !!!
Tooooo Srbineeeeee! Pusite ga balije i ustase hahahah
siptar Djokaj dominira!:)))
Bravo nole, kralju
Dobro jutro, dobri narode. Svaka čast, Đole! Mašina. Srbima ebem mater jer mi žena spava. Zzzz
Hahahha
Neki su se jedva skinuli sa aparata otkad prestade dominirati, sad valja opet traziti aparate po spajzu. haha :)
Ma posrecilo mu se