Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Roger je genije i najbolji teniser IKAD!!!
pa naravno, sta ocekivati od takvog tenisera :D kada Djokovic postigne ono sto je Federer postigao i kada bude igrao u 30-oj godini zivota kao Federer neka se javiii ;)
@No1e Gospodine, pogledaj semafor zadnjih sedam godina. Kada tvoj nole bude i pola kao Federer na toj poziciji onda se javi. Nole jeste dobro odradio ovu godinu i odmah je grohno. Možeš mislit da je odigrao nekoliko sezona na nivou Federera. Tako da ti je bolje da se kloniš tablice. Malo prati sport a ne samo da gledaš kladionicu.
@No1e Papak, pogledaj malo sta je ovaj Gospodin napravio do sada! Vidjet cemo Noleta (a i Rafu) za 5 godina! Nije sve u snazi, ima nesto i u ljepoti igre zvane tenis!!!
I akobogda, Mirza i Damir će ga zamijeniti :D
Federer je tipični primjer kako izgleda kralj (pravi kralj) kada se bavi nečim drugim nego što je vodstvo i briga o kraljevstvu (pravom kraljevstvu).
ALO PAPCI!!! POGLEDAJTE SEMAFOR!!! 1. Djokovic, Novak (SRB) 13,785 2. Nadal, Rafael (ESP) 10,375 3. Murray, Andy (GBR) 7,780 4. Federer, Roger (SUI) 7,530
Bog i otac tenisa!
Nejveci gospodin i najelegantiji igrac sto su ljudi ikad vidjeli u svijetu tenisa. Nadal i Djokovic nisu mu ni do koljena.Svaka cast kralju tenisa na jos jednom osvojenom turniru.
Zavoljeh te ludo cini mi se od rodjenja ljubav kao tajna zivi kao uspomena Ostaricu, necu znati dal\' ces za mnom zaplakati ko\' ja za tobom Pjevale bi usne ali nece moja dusa cak ni ona vise nece vise da me slusa Ostaricu, necu znati dal\' ces za mnom zaplakati ko\' ja za tobom
rf
da ne ponavljam THE FEDEX, THE MAN, THE GOSPODIN poslusajte pjesmu TINE TURNER Simply The Best u čast FEDERERA http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw ovog covjeka ne boli nista, a i ako kad ga boli niko to nezna jer ne plače!!!!
100%!!!!!!!!!