Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federer moze malo da mi ga popusi!
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090607072 tisu molim te ..
Jesi mozda gledao 2. kolo Aus opena 1999,Haas vs Hewitta koji je tad bio mlada australska senzacija.Vodio je 64 42 ali onda ga je Haas backhandom bukvalno razvalio,Mcenroe je danima pricao o tom backhandu
Cija analiza,mozda Wilandera koji je izmedju ostalog govorio i ovo \" Federer ne moze da pobijedi Nadala jer je Nadal ljevak i protiv njega ne funkcionise kratki backhand slice koji Federer cesto igra\". Gledaj tenis,Haasa,Kohlschreibera i Wawrinku,siguran sam da bar 2 od njih imaju bolji backhand od Federera,i taj backhand puno ljepse izgleda
Roger Federer’s Backhand The most beautiful single handed backhand in tennis history Perfect balance, precise footwork, and an uncanny ability to watch the ball make Federer’s backhand a shot worth emulating. Ovo je analziza malo pametnijih od tebe....
Sta zajednicko imaju Justin Gimelstob,Ivo Heuberger,Julian Alonso,Magnus Norman i Radek Stepanek?????????? Svi su guzili Martinu Hingis:))))))))))) Za Juliana Alonsa vjerovatno nikad niko od vas nije cuo,lik je 90tih uz Phillipoussisa i Rusedskog mogao jedini da je preko 230 km/h opali,a bio je samo 180/183 cm visok:))))))))
ne balim,samo hocu reci da vas vecina ovdje nema pojma o tenisu,niste gledali ni 100 teniskih meceva u zivotu a pametni se pravite.Iskreno i ja sam mislio da je on najbolji svih vremena,do prije 2g.Ali onda dodje finale wimbledona 2007,federer vs nadal.Loptica u igri,nadal dominira,osvaja poene,puno bolji teniser,dolazi do break lopti,a federer boom as,i stalno tako.Zao mi je bilo nadala i od tada mijenjam plocu,navijam za njega a ne federera.onda sam se sjetio agassia koji je takodjer bio puno bolji igrac od samprasa ali ebi ga i servis je dio igre.nadal,murray i djokovic su stavili veliki upitnik pod tim \"NAJBOLJI SVIH VREMENA\" jer ko je gledao te meceve i vidio onaj njegovi jadni backhand tesko ce se sloziti da tako nesto ide uz najboljeg na svijetu.dobar je i ivo kad mu servis ide,ali prijatelju tenis nije samo servis ili forehand,igraj i backhand kad ti rafa na njega top spin baci:)))))))))))
pa glupane jedan sta balis kretenu glupi kontas pokupio svu pamet svijtea shvati da je Federer najbolji teniser svih vremena.
pardon,izgubio od johanssona.Federer je imao srece sto murray,djokovic i nadal nisu malo stariji jer bi par grand slamova manje osvojio,ove godine je uspio samo nadala da pobijedi,a to se vec znalo dan unaprijed jer je sam doktor rekao za nadala \"moze igrati ali ne i pobijediti u ovakvom stanju\":)))))))))
osvaja treeci set 63 ali u 4. i 5. setu nema vise snage jer su prethodna 3 meca bila iscrpljujuca,gubi ih s 0 i 2. ali zato je papak safin u finalu od johanssona osvojio:)))))))))))))))))))
Jedini koji igra jednorucni backhand???????? Mislim da stanislas wawrinka,tommy haas,phillip kohlschreiber i jos par njih ne samo da igraju jednorucni backhand vec im je i malo bolji od rogerovog. znas ko je tommy haas vjerovatno,lik rodjen u hamburgu,sin petera haasa i brigitte,brat sabine i karen,rodjen 3.4. 1978,drugo ime mu je mario,cale mu je bio veliki fan maria andrettia:))))))))))) a kohlschreiberu znam babu gerharda,drzi benzinske pumpe u augsburgu:)))))))))))))) tommy je 2002 trebao aus open osvojiti ali ga u polufinalu papak safin zajebao.Haas u prva 2 kola izgubio 11gejmova,3 kola 5 setova i 3h50min protiv todda martina,4 kolo 5 setova 3h 40min protiv federera,5 set je bio 9:7,u cetvrtfinalu protiv riosa 76 64 67 76,isto 3h 40 min. i onda polufinale protiv safina,prvi dobija 76,u drugom ima break tj 32 i servira,medjutim safin zove fizioterapeuta,pauza od 10 min,haas koji je do tada bio suveren pravi 2 duple i ne pogadja ni jedan servis,gubi game i set u tie breaku.y
C\'MON ROGER!!! Apsolutni kralj tenisa, na terenu, i van njega. A ovim ljubomornim kretenima bih preporučila da i sami uzmu reket, pa probaju taj bekhend koji je kod Federera navodno tako loš. I ja znam da će biti teško protiv Soderlinga, al svako normalan se nada Federerovoj pobjedi :)
Go Roger!
sto ne mogu ovih ljubomornih dusa... FORZA ROGER..
Ja sam Dusan gej.Momci, ako zelite zdrav seks, javite se na 0621034544