Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Rafe, ali je zato tu Nole, koji ce pobjediti, i prestici ovog velikana na svim mogucim mjestima. Kapa dole Federeru, ali doslo je vrijeme da ode u penziju. Now it\'s time for Novak Djokovic!!!
Pored silnog rivaliteta izmedju Rogera i RAfe , tu se nalazi veliko postovanje i prijateljstvo.Nikada jedan o drugom nisu losu rijec rekli.Kako gospoda na terenu , tako gospoda i van njega.Dva najveca ikada !
šteta što se Roddick oprašta, šteta što nema Nadala... ajde pusti šuplju uvalakaču, priznaj jednom na terenu da je bio ili nije bio aut pa ćemo ti vjerovat
Tako sampion govori o sampionu, ja vise ne gledam tenis od kad sam se slomio gledajuci njih dvojicu, dovoljno za zivota!