Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti majstore na svemu. Pobjeda u 36.godini u 5 setova protiv Wawrinke na prvom zvaničnom turniru poslije 6 mjeseci pauze od tenisa zbog povrede daje posebnu čar svemu ovome. Finale Federer-Nadal.
I Rafa to uzima i dolazi na - 2 grand slama! ;)
Mozda ga neko i pretekne po broju GS titula, ali ovakav stil igre tesko da cemo ikad vise vidjeti...jednostavno uzivancija za gledat...kakva lezernost i elegancija...COME ON ROGER! 💪🎾
Svaka čast. Mislio sam da ga više nikad nećemo viditi kako diže grand slam pehar. Izgleda da sam se prevario.
TATA TENISA ostalo su sve pjetlići
DINGOSPO
jedan je roger...
pravi mec veliki sampion bravo federer i zasluzio si i da dobijes sretno
želimo jedan epski duel Rogera i Rafe kao onaj na Wimbledonu .. ovaj put nek' Roger pobijedi ;)
NAJVECI GOSPODIN U SPORTU CIJELOM !!!
Čestitke starom majstoru. I još ako Nadal prođe u finale, to će vjerovatno biti njihov zadnji dvoboj za GS titulu.
Sta kaze rutinski....imao je srece kao nikada Wavrinka ga je pojeo 3 i 4 set ne znam ni kako je izgubio
roger ..... ..... ...... pa onda ostali
Joj jasto vi pricate, pa covjek je snazniji sa 30 i nekom, nego sa 20 i nekom, vise snage ima, i to su najbolje godine, a ako si majstor necega nema tu pametovanja puno, tesko je biti bolji.
Kada bi Rafa prosao imali bi dubl singlova tacno kao najljepsi tenis iz sjecanja: Rafa-Roger i sestre Williams! I to ce biti zadnji put da tako nesto gledamo, zato navijam za spanskog bika u polufinalu kao nikada do sada, a u finalu ko pobijedi!
hahaha sad citam i ne vjerujem da sam napisao dubl singlova 😂😂 Htjedoh napisati finale singlova, ali shvatili ste me 😂😂
BEL18VE
Idemo Roger protiv Rafe finale kao svako drugo prije 10 godina
Ovo je dokaz da poslije ove 4-ice tenis ce biti sprdnja..kad tebi covjek od 36 godina dodje u finale GS..nemas ti tu sta dalje pricati..nema nikoga da ih naslijedi..jer ako ga sad u ovim godinama nisu mogli dobiti onda je njihov kvalitet stvarno los..svaka cast Federeru poslije tolike pauze doci u finale GS nije mala stvar...