Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast pobjedniče.
BOG TENISA!!! JEDNOSTAVNO NABOLJI KOJI JE IKAD UZEO REKET U RUKE!!!
SESTI PUTA :) Pravilno je sesti put...i na srpskom, hrvatskom i bosanskom...
Volim Rogera kao Dzamiju ! Samo melji majstore ne mogu ti ništa balavci iz Španije i Serbistana
Bravo kralju !
najjaci svih vremena R.F.
ma i da murray ma i nadal pobijedi, svejedno mi je, opet bih slavio, samo nek djole gubi! :D
Gospodin!
lol procitam tvoj I komentar pa ga shvatim kao ironiju, mislio sam da si bio ironican, a kako sam dalje citao sve mi se vise cinilo da nisi normalan.. Tenis je sport koji ni pocemu ne predstavlja nesto lagano, izadjes sam na teren i samo od tebe i tvoje sposobnosti zavisi kako ces zavrsiti.. Ovi igraci su istrenirani do tog nivoa da bolje barataju reketom, nego ti kasikom..
@ lol: Slazem se, ali opet koliko god da su oni dobro iza njih su hiljade i hiljade sati treninga koji su ih doveli do toga. Nista nije jednostavno. Pravila sama po sebi igru cine jednostavnom, ali nesto sasvim drugo je kad je ti sam igras. Igru igras da bi pobjedio, a samim tim ne mozes udarati bilo kako lopticu u tenisu jer ce ti igrac na drugoj strani zakucati svaki put. Isto tako je i za fudbal i bilo koji sport.
Ubjedljivo najomiljeniji Sportas na Svijetu !!! Svaka cas ljudino
Tenis je igra u kojoj uvijek pobjeđuje ROGER FEDERER !
ma igrao sam bolan, ali me ostavila ova s kojom sam igrao i sad nemam s kim da igram, a ionako mi se nije nesto ni dopadao taj tenis. Nego to nije tema, a i fudbal je jednostavna igra, ali ne moze svako igrati ko messi ili ronaldo ili imati udarac ko zuninjo.
@lol: Fudbalom sam se, hajmo rec profesionalno bavio, tako da nisam antitalenat sto se tice sportova. Igro sam tenis sa prijateljima na terminima i kazem ti da tenis nije jednostavna igra. Mozda tako izgleda kada gledamo na tv-u, ali potpuno je drugacije kad izadjes na teren da igras. Toliko treninga treba samo da prebacis loptu preko mreze tokom servisa. Da ne pricam za ostale stvari nista. Ako mislis da je jednostavno, izadji na teren sa svojim drugom, drugaricom pa odigrajte koji set.
Šta reci nego GIGANT !!!!!
pa sad i ti pravis od tenisa kvantnu mehaniku, ti da znas kako sam ja jednom vratio loptu, jos nisu izmislili naziv za taj potez. Znaci vratis loptu kako najbolje umijes, da udje u polje protivnika i da je on ne vrati, pa bio to forhand, backhand, slice ili lob, nije bitno.
tOOOO