Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 amerikanke u polufinalu US Opena...Chuck Norris se prije turnira kladio da nece amerikanka osvojit turnir, kladionica ga vec isplatila 🤣
Idemo Rafa do 16. Grand slama! Delpo je bio puno bolji rival sinoć, ali već ga stiže umor jer je prošli meč igrao 5 setova, a Rafa u naponu snage. Vamos Rafa!
Kud nam je otišao ovaj svijet kad budale koje motkom udaraju loptice zarađuju stotine miliona, a ljudi, intelektualci, koji čitav život uče žive na rubu egzistencije.
@magarac ma cudniji su ovi ljudi sto ti lupaju minuse
@Giovanni hahhahhhaa đe si doktore nauka. Jesi li ti sinoc gledao ove majstore igre, ili si mozda gledao neku operu :))
Mozda bi trebao Fedex malo pauzirati. Odigrati London i to je to. Nema potrebe da se tereti. Ipak za iducu godinu brani Australiju i ona dva Mastersa (Miami, Indian Wells). Na ovim mastersima je haro. Da je tu formu vratit - to bi bila perverzija.
Svaka cast majstore...svima nama koji te pratimo je bilo jasno da nesto nije u redu i da se mucis sa igrom...nadamo se da nije neka ozbiljnija povreda i da ces dogurati do 20 GS titula!