Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJDE ROGERE !!!! Kako bih samo volio vidjeti gospodina na celu, umjesto ona dva papka.
Dobro, je li ovo bosanski sajt ili nije. Ništa ne pišete o našim tenisačima. Šta nas briga za neke Švajcarce ili Srbe. Naš Damir je izgubio u prvom čelidžera protiv Borisa Pašanskog, koji je, nažalost, takođe iz Srbije.
ja neznam sta je sa ovim ljudima ovdje..umjesto da se radujemo svi sto je jedan momak sa balkana prvak svijeta...mi ga jos vrijedjamo bezveze..nije ni cudo da smo glupi. da li srbin ili ne.. djokovic je trenutno najbolji i neka mu bog da..da i ostane dalje prvak svijeta. pustite te glupe price turcin ovo ono..nemamo nista od turaka ni od rusa ili vatikana.
Sutra dajmo podrsku naj vecoj uzdanici BiH sporta da pobijedi Noleta i time napravi naj veci uspijeh BiH sporta,veci i od omiljene sjedece odbojke.Sa prasnjavim i.konama na tavanima koje su nam djedovi ostavili,sa a.lahom u ustima i g.ovnima ispod noktiju ostalih od plakanje g.uze,zivimo za poraz,i da se konacno vrati osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa,nakon katastrofalne prosle sedmice i pocetka ove zbog pobijeda naseg pretka Noleta.Mi S.rbi poturice nemamo veceg neprijatelja od onih od kojih smo postali.
niste u pravu, Roger treba da osvoji da bi bio br1, ako izgubi u finalu ostaje br2
Ako budem gubio, malo će me leđa zaboliti. Čudna je to bol , javlja se samo kad gubim.
Ma mozete samo da ga povucete za prezime i poljubite u du.. dugacka je to prica.
Ma Roger Federer je najbolji igrac, ima da pobjedi Djokovica :D..
Srbi dismr
Jeli to svjetski broj 1 upraznjen? Federer je jedini koji ovog momenta treba da se borii za svjetski broj 1. Srbin ga vec posjeduje, evo ima i godina dana.
tooo Nole Turčineee navijam za tebe Turskog pobratima moga...idemo CRNI NOLE TURČINE NISI TI CRN BEZVEZE idemo rasturi tog Švicarca Noleee oleeee
Đokoviće otac je Crnogorac,a majka Hrvatica.Ima još dosta primjera gdje se takvi ljudi upinju iz petnih žila da dokažu da su veći srbi od čistokrvnih srba.I zato shabanu sa infantilnom frizurom poručujem...Federer je GOSPODIN za tebe KOMPLEKSAŠU i sotonisto KUNDALINI JOGE!!!!!
GO FEDEX, PODERI SM.RDLJIVO VL.ASHCE... PRVO CES DA GA BIJES, A ONDA CES DA GA KA.RASH... FEDEX NO. 1
e moji vlasi, vi ste i dalje gradjani BiH i da bi otisli vidjeti Djokana morate izvaditi Bosanski pasos inace ga mozete vidjeti samo na Cacak Openu ;)
Uvek ista prica. Bosnje vriste, vredjaju skicu i arlaucu ovde, a onda kada Djokovic ponosno digne trofej masovna histerija u 24%. Bolje bi vam bilo da se izjasnjavate kao Srbi Muslimani, mogli bi ste da se radujete jednom u zivotu umesto stalno da kukumacete.
Turčin ce ga dobit.