Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta vi znate molim vas vidjet cete ko ce osvojiti RG pa se onda javite....OK
FEDERER JE KRALJ....uffffffffffffffffffffffffffffff ma nemoj mi reci da ga je Novak izmucio...Nadal jednostavno nije imao rjesenje za razifranog Federera...tako da bolje vam je da sutitie i ti \"nadal\" i ti jklkedas...a ti eldina svaka cast!!! I ameli svaka cast prerano su ga otpisali...vratit ce se on...:) LOVE FEDERER
Idemo majstore po Rolland Garos
Tako je @Damir :D :D Vamos Rafa
Ovo ce mu Nadal halalit,bio je umoran,nije ga islo,ali ce opet s njim patos da obrise ako se sretnu na Roland Garrosu.Ovo je kao u finalu Hamburga 2007,Roger pobijedio,prekinuo Nadalov niz od 83 pobjede i glupsoni mnogi pomislili da moze i do RG,medjutim tamo je razvaljen:)))
Uvijek bio i ostat ce NAJBOLJI!!!!
slazem se sa jklkedas-om
Najveći razlog ov Federerove pobjede je Đoković tačnije jučerašnji meč. Da ga nije Nole onako izmorio juče u meču dugom 4 sata, Nadal bi danas sa Federerom počistio patos.
Bravo Roger, prerano su te otpisali.
FEDERER KRALJ!!!!