Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo, Damir je pobjednik iako izgubi 3-0.
Tomas Berdych, teniser koji će izgubiti od Džumhura :D
Izderat ce ga Džumhur ko Kuduz Bademu
Izrešetat će ga k'o Mevlid američku ambasadu :D
Razdvojit će ga Damir na proste faktore.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ptičić jeste pobedio Đokovića, ali također ima 15 poraza od Đokovića. Samo napred Damire! Želimo još jedno iznenađenje na ovom turniru, ako Bog da!
Ha ha ha inace Berdih je Novaka pobjedio u karijeri cak 2 puta dok je Novak njega tek tricavih 15 :)))
Kao prvo ja sam Srbin iz Bosne, i to kazem svima koji me pitaju. Kao drugo jesam gasarbajter, sto nemora biti lose jer po mom misljenju nisam se nikad osramotio u Evropi kad sagovornici shvate odakle sam. (btw kad kazem iz Bosne sam, sledece pitanje je uvijek jesam li musliman) Dakle Srbin sam iz RS i veliki ljubitelj Tenisa jos iz vremena kad nije bilo Djokovica. Mnogo mi je drago sto se pojavio neko kao sto je Damir i navijacu za njega kad god bude igrao. Navijam za Bosnu u Brazilu iako u timu nema "nasih" dovoljno. Ali to je politika i svi moramo to shvatiti da to i de veoma sporo. Mislim da je Bosna najjaca od svih bivsih republika sto se tice ljudi al najslabija sto se tice politicara.... Naprijed Damire "Bosanci" su uz tebe, pobijedi Berdih-a koji je po meni vrlo odvratna osoba, i nije bas omiljen medju teniserima. Nole je rekao isto se najbolje o Damiru.... ps nek crku dusmani
Ma samo nek se bori pa nek izgubi i sa 3:0 , ponosni smo na ljega
Damir će pobjediti samo ako harmonika bude odjekivala terenom i zbunjivala Berdycha. Skontale Bošnje kako zeznuti svijet. Strategija je: Pravi se blesav, harmoniCiraj i zbunjuj one koji nisu naviknuti na galamu na teniskim terenima, a Dodig nek svira ... nakon poraza...
Kad se igra mec,u koliko sati???
Naprijed Tomas!
gdje ti zaluta, slabenski jedan!
A bosanceros Dodig neka negdje u haldu pijucka hladnu limunadu i gleda Zmaja putem malog ekrana hahahahhaha Naprijed Damire ucini nas opet ponosnim !!
Podleci ce Berdych atmosferi .. kasnije ce reci da nije bilo harmonika slavio bi ubjedljivu pobjedu hahahahahha Samo naprijed Damire, nije ni ovaj vanzemaljac .. drzimo ti fige!
E što si igr`o , igr`o. Moj Tomas predaj na vrijeme i idi kući jer eto Damira a iza njega orkestar harmonika.
Šta ima veze ako izgubi a one navijače sa harmonikom bi zamolio da više ne dolaze na mečeve ako sramote sebe ne moraju i nas iz bosne
Ajd ba pokušaj da skineš opanke u kojima si napustila BiH i pokušaj da ideš u korak sa civilizacijom
Hej nemojte zaboraviti harmoniku i derati se i dobacivati tijekom meća ,he,he,he,...ajd što sramotite bošnjake,žao mi što sramotite BiH,nije joj dosta svoje muke, još vi gastarbajteri je sramotite svojim ponašanjem.
@Zlatni Ljiljan Ti si malouman "čovjek",ja cu govoriti Hrvatskim jezikom i sigurno za to necu pitati tebe i takve slicne,a ti sto volis srpski jezik to je tvoja stvar i imas pravo ga koristit .
meća jel?
Nadam se da ce i Damir naci neku modelku, a bit ce tenisa jos!
@srkletnik Ha,ha,ha,čuj pobjednik je ako izgubi!
@Zlatni ljiljan MAMA TI JE GLUPSON :)
@Zlatni Ljiljan MAMA TI JE VAU !
Prošli Federer , Nadal pa mora neko i otpasti nadamo se Berdich. Zagrizi DAMIREEE