Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKVI KOJI ODBIJAJU REPKU NE ZASLUZUJU NI POZIV OD ISTE !
Damir Džumhur je osvojio bronzanu medalju za Bosnu i Hercegovinu na Ljetnim olimpijskim igrama mladih 2010. u Singapuru. Koliko znam to je prva olimpijska medalja osvojena za BiH
Eto nesto mu je reprezentacija dala. Da je pametan svaki igrac u svakom sportu ne bi dohvatio lopte za Reprezentaciju. Sve su sami sportisti finansirali i sad Reprezentacija hoce da se bogati na njima, i ne bi tu nigdje bio problem da u upravi ne sjede lopovi.
Dzaba ti selektor ako nemas igraca. Ne moze ni Mourinho od Intera iz Zapresica napraviti Inter Milan.
Hrvati, Albanci i Kosovari ce polomljenih nogu igrati za svoju zemlju. Baliji nedostaje karakter. Igrace, ali ako mu treba za karijeru. Ps. Svaka cast Dzeki, Barbarezu i jos nekima.
pa ni ti nerfide nisi bas strucnjak pa krojiš njegovu karijeru zato i oscilira toliko
Džumi mora da zavrsi godinu u prvih 100 da bih imao penziju od ATP...a da bi imao pravo na penziju moras 5 godina za redom u prvih 100 zavrsiti godinu...Džumhur je 4 godine za redom u prvih 100 e ova godina mu je zadnja da bi ispunio uslove
Odigraj meč pa onda iznesi stav u javnost da se bolje čuje.
Ono kad neko dozvoli da mu roditelj vodi karijeru. Zasto Damir na ovo ne odgovori? Jos jedan slucaj gdje je necija karijera sputavana zbog kontrole roditelja. Moze roditelj biti savjetnik, ali nikad je ne moze voditi, jer je roditelj najcesce pristrasan.
Bez veze. Idiotski izgovor. Kakve to ima veze sa selektorom? Tenis igras sam protiv protivnika sa druge strane mreze.
Ubuduce mu ne treba pridavati paznju. Bas nas briga gdje,kad i protiv koga igra.
Znači lik živi u zabludi. Ima iluzije kako je Damir neki klasni teniser, poredi ga sa gigantima. Damir je prepotentni majmun, a evo vidimo i da mu je stari idiot također... Kakva idiotska porodica...
Sere, Damir bi trebao igrati za zemlju koja uvijek navija za njega. Zaboravlja se momak.
Uporedujes damira sa Novakom, rogerom i nadalom koja si ti budala
Ne zeli da igra za reprezentaciju Teherana , covek zivi u Srbiji.
idite u ....
Hahaha jao brukee i sramotee, tata te brani covjece imas skoro 30 godina u guzici. Ko tebe covjece Nerfide bilo sta pita ?! Koja je tvoja uloga u teniskoj reprezentaciji?!
Dzumhuru je glavni kamen spoticanja njegov kratak fitilj.Upali se cesto i bez razloga a izgori u sekundi.
ima izjava na klix-u DA je Damir razgovarao sa ""nekim"" I DA je dogovoreno DA on propusti raj meć zbog nekih turnira.Meďutim kad je prozvan vidi se DA je to laž. SAD DA LI DAMIROVA ILI KLIX -ova??????????????????????????