Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Džumi!
Džumi naš :)
Želja + talenat + zalaganje = USPJEH
ti si ponos drzave bravo :D
slazem se :P
AKO BOGDA
Mis svoje uvijek pljujemo i kakimo po svemu kao najveci strucnjaci...Damire samo ponosno i hrabro predstavljaj nasu BiH u ovom gospodskom sportu koji seljaci ne razumiju i ne znaju koliko rada,truda i odricanja je potrebno da se dodje do 100 najboljih...
Bravo i sretno majstore
Ko je god gledao intervju mogao je vidjeti koji je djole covjek.. ona ga utusi pricama o donacijama i kako dijeli pare a on samo okrene pricu.. nece da spominje.. koja skromnost. A po nacinu razmisljanja pravi jugosloven ;)
Djokovic je javno rekao na web stranici svoje fondacije da novac iz njegove fondaceije ide samo za pomoc Srbiji. S tim da je stavio ziro racune pomoci za ostale drzave ukljucujuci BiH i Repubiku Srpsku.
A Sanski Most ?
A jeste sigurni da ulazi u glavni dio US opena bez kvalifikacija?
@bih Ali 128 ucestvuje ukupno, ne? A cini mi se da je 118-ti
Ama usao je zato sto je dobio posljednje 3 Challanger Serije (Italy, Turkey and Romania) i samim tim se I direktno kvalifikovao za ulazak na US Open.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)