Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tvoj meč je ravan finala RG,mi svi možemo da budemo ponosni na tebe!
SERKIK Poseri se ti jarane na svoj život i svoju mladost kad po cijeli da sjediš za kompijuterom i hejtaš ama baš svakog imalo uspješnog BH sportistu,da ti kažem iskreno meni je tebe žao,jer treba biti toliki SOCIOPAT,da ti u životu uspjh predstavlja svađa sa drugim ljudima preko kompijutera,mogu zamisliti kako je tvojim roditeljima.......jel ti imalo žao što na ovakav način trolaš život?
@samo ga malo, on jadan drugacije ne zna.
brate odigrao si za 10!! one greskice koje si pravio daju se popravit. pa prva dva seta si izgubio za 3 poena, ona prokleta brejk poena koje je on iskoristio a ti na zalost nisi. samo guraj brate i eto tebe do iduceg roland-a medju top 10 ;)
Samo malo više rezona i bilo bi puno više poena,servis vrh,borba je tu ali rezon još uvijek tanaaaak
Momak je dobro igrao,sledeci put ce bit bolje.
KERU PLAVI NEK TE JE SATRO
Uspjeh je za njega ovo trece kolo i cestitam mu na tome! :) Medjutim, tehnicki je limitiran plus nedostatak visine, Nema "gameplan" a s 23 godine bi morao da ga ima. Federer nista specijalno nije odigrao (a i u najboljim danima sljaka nije njegova podloga) a opet je relativno lako dobio. Ne zelim da potcjenjujem njegov rezultat koji je svakako vrijedan paznje ali bojim se da se ne mogu ocekivati od njega neke bolji rezultati pa i na manjim turnirima.Ali bih volio da se prevarim u svojoj procjeni. Ako nema kontinuiteta (koji se ocekivao poslije 3 kola AO onda), nema ti rezultata.A ako nista obezbjedio je sebi solidnu zaradu pa da se ne brine neko vrijeme oko finansiranja dalje.
Želim ti da svaki put izgubiš i da budeš zadovoljsn otporom.Bravo Fed neka si ga otresao.
Svaka cast, cestitam, bilo je divno vidjet pored tvog imena BiH
Navijači Selje jesu uz tebe ali Horde poslije tvog lajanja bgm nisu.... Ovim putem kao navijac Sarajeva upućujem čestitke Federeru na pobjedi!!!
Pa fino je Dzumi rekao navijace Zelje i Sarajeva :)
Eto klepio si lovu pa opet trazi pomoc od drzave,ne znam hoces li ti drzavi dat sada nesto od nagrade
Dati drzavi?BH Telecomu bi trebao malo dati da mogu jos revnosnije iskljucivati....Ko je njemu sta dao? Decko s ocem sam radi, nema sponzora, da zivi u susjednoj nam drzavi bio bi zvijezda. Iz nasih neuslovnih sala na RG...to je ravno senzaciji...
Vidi nije se zahvalio klixovcima, golemo!
Kralju moj! Svaka tebi cast! Da samo znas koje si ti svjetlo u ovoj bh. tami!
Dzumhure nemoj sam sebe toliko da hvalis ,pa pusti druge da daju svoje misljenje. o tebi.Za mene je ovaj mec bio kao "operacija uspjela pacijent podlegao."'.NIkada poraz nije bio pobjeda.Mlad si ima jos vremena za tebe Damire.
Ovo što se sad zahvaljuješ navijačima Sarajeva što su te podržali, možeš mačku o rep okačiti. Poslije pokušaja ismijavanja istih putem interneta ja kao vjerni navijač Sarajeva želim da ti ovo bude vrhunac tvoje karijere.
Odjebi mali
Vodi ga sebi kući ako ti je drag
Najsmiješniji su ovi pojedini pitari koji navijaju protiv Džumhura jer je Željovac, hehe majmuni neumni.
Reko sam "pojedini". I sam po komentarima da je tako.
*vidiš
Bujrum sutra u Titovu da slavis s Hordama titulu :)
đe ste patriote, evo antipatriote, ako se vi takvi predstavljate kao patriote onda smo mi svi ostali antipatriote, a Dzumi majstore, buducnost je pred tobom, doci ce red i na Federrera polako. Inace da si rođen u Svicarskoj a ne u Bosni i da si okruzen normalnim ljudima bolje bi ti bilo ali nema veze, kapa do poda majstore!!!