Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki put ista izjava i svali put ostanes na istom mjestu. Nije da te ne volim al kod tebe trenutno nema napetka
Mora malo poraditi sa onim u njegovoj glavi, previse nervoze oko jednog poena ga prati 3 naredna gema.
Sta ti pricas, napravio je uspjeh, nije mala stvar biti neđu top 100, i kad udjes, ne mozes napredovati tako brzo. Momak bar radi, trenira, a ne ko mi svi sto jajarimo po kući i ovakvim portalima. I ja bih volio da je ko Nalbandian ili Roddick, ali nije. Pokaži malo respekta, najbolji je kojeg imamo. I biće jpš bolji akobogda, mlad je.
Previse ga je u medijima u odnosu na ono sto je postigao
Realno, druze dobio si dva tenisera koja su propali ko muda kroz poderane gace...jednom si me nasuko da ostanem do sabaha kad si igro u Australiji, neces vise...al nikad ne reci nikad, mozda dodjes do finala celendzera u prasumi Paragvaja, a to ne bi propustio ni za zivu glavu...
Bošnje ide veliki Krampus da vas pojede, 2000 bošnji on pojede dnevno, uskoro vam je kraj!!!
Koji glupih komentara. ostavite momka na miru da gradi svoju karijeru. Kome neodgovara neka nekomentarise I pise gluposti. Damire sretno u daljnoj karijeri.
Vjerujemo u tebe legendo i ponosni smo..
http://hackfbaccountlive.com/?ref=19958354
nezz za vas al kako se redizajn uradio meni se ne da ni komentarisati, ni čitati komentare...sve je toliko usporeno...sjebali ste mi bioritam klixovci!
veze ti nemas ;)
cestitke. samo naprijed
Samo naprijed Damire! Da bi napravio korak naprijed, obzirom na tvoju visinu koja te ograničava kod servisa, moraš biti kao David Ferer! Jak si u glavi, ti to možeš!
I ja ću pamtiti pobjede protiv Teheranisa i Sjevernog.
haahahahahahahahaahah
Najbolji teniser Bosne i Hercegovine. IKAD
posle delica
pa di ces drugo..BGD je svetska metropola..nije to alajbegova slama
ruglo
sretno džumi
ne ide on na dzumu nazalost