Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavrnula mala pipu !
za nase pojmove uspjesan, ali tipicna bosanska hablečina
Nema veze , bitno je da si tu medju najboljima .
Nema veze , bitno je da si tu medju najboljima .
Kako se mlada pohvali da je ona glavna za njegov uspjeh tri zaredom izgubi. Uglavnom, neko ce dobit oktaz, ako se ovako nastavi. Salim se, bravo Dzumi i ti i tvoji roditelji ste najzasluzniji sto si ovdje gdje jesi isto igras odlicno i na ovim top turnirima. Normalno je i izgubit kad si mastersu. Sretno dalje.
Ti si masina, samo nastavi, nemoj da poraz i komentari zavidnih ljudi uticu na tvoju igru, ides ti abd ka vrhu ljestvice.
kloc
"Uspio se Damir dozvati u drugom setu...". Dozvati!??? Majke ti, "novinaru", gdje si ti učio pravopis, gramatiku i koji je to književni jezik, na kojem si to fakultetu učio!!? Odakle se on to "dozvao"!? Gdje je bio, pa se "dozivao" i kako mu je to uspjelo da sam sebe "dozove"!??
ahahahaaa ima ba škola hahaha
Seljacina
NEK SI TI GOSPODIN FUKARICE
Odmori ti malo, Damac. Poslije tolikih uspjeha, dolazi nazalost vrijeme poraza. Zato je najbolje da malo odmoris, praznis pistolj redovno i da se vratis na teren odmoran i spreman.
JBG IPAK JE DOBAR 37 - I U SVIJETU. HEJTERI PRVO SE ZAPITAJTE PO ČEMU STE VI U SVIJETU PRIZNATI. MOŽDA PO GLUPOSTI. BRAVO MAJSTORE