Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Đumi je najbolji sportista u BIH.... A tenis je trenutno najuspješniji sport u BIH. ostalo nije vredno spomena.... Dapače tuga i jad. Niti od ovog nebi bilo ništa da nije indiualni sport i sve ovisi o Damiru jel se digne na levo ili desno. Da se pita država bio bi 500 igrač na lestvici...
Imal prenos na nekom od naših kanala ? Ne pitam za BHRT jer znam da tamo sigurno nema.
Zašto pričaš gluposti? Gdje si bio prije 2-3 mjeseca kada je BHRT prenosio svaki Mirzin meč?
@BosnianKingdom46 Na kauču, gdje sam i danas ali me nije zanimalo tad da gledam Mirzu, ovaj meč me zanima, ne živi se od stare slave u usta ti se naserem..
Odnese ga Damir ko bura turistu :)
nabi ga dzumi, treca titula, super...sretno...
samo naprijed dzumhure ,a velika je sramota bh.sporta,politike i drustva da vec sada nemamo nekog tenisera od 18,20,22 godine koji ce da prati dzumhura. koji jos nije stasao ali koji ima perspektivu da bude i bolji,ili bar priblizno dobar ko damir. jer damir je probijo led sto se kaze,ali kako je stanje opet ce to zaledit kad se on penzionise.
DZUMY JE JEDNA OBIČNA TENISKA PROPALICA
crkni od zavisti
Dzumi Srbine, kad osvojis dodji opet u Srbiju, da proslavis!! Bjez od Bosnjka!
Sretno :)
Damir pustio bradu i konta musliman
mogo bi ovo dzumi uzeti... samo se mora malo posloziti u glavi