Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gulbis je bio velika nada svj. tenisa, 2014. je bio 10-i igrac na atp listi. Kazu da mu je najveca prepreka u napredovanju njegova nedisciplina uzrokovana time sto potice iz najbogatije latvijske porodice i nasljednik je enormnog porodicnog bogatstva. Puno vishe voli ganjati svjetske eskort dame i piti alkohol od ganjanja teniske loptice. Manje se bavi tenisom a vishe lagodnim zivotom. I onda naidje na blentavog Damira, kojeg opet izjebe lik sa tribina.
Njegov problem je sta ga niko, nezna kao, Bosnjaka
KKKKKKKKKKKKKKKKKLLLLLLLLLOOOOOOCCCCCCUUUUURRRRRRDDDDDDAAAAAAAAAAAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Živčo
neocekivano bi bilo da je pobjedio na velikom turniru,navikli smo na ovo
Mister “2. kolo”....
Ulozio ja cenera na gulbisa jutros kaze kolega meni jesi budala
'Neocekivan poraz' je, u ovom slucaju, vrlo povrsna, da ne kazem 'laicka' kvalifikacija. Zasto? ATP-rejting (uslovljen turnirskom aktivmoscu, tj. igranjem/neigranjem turnira) nije mjerilo kvaliteta tenisera. Koji je bio Del Potro na ATP-u prije nekih 2 god.? Pa i Djokovic trenutno? Njega je, usput receno, Gulbis preznojavao kad je Srbijanac bio No.1 u svijetu. Cestitke Dzumi... na ovom sto jesi i sto pokazujes.
A ta'ce seljacina
domet drugo kolo
Jos uvijek psihicki nestabilan
Ako ovako nastavi i sponzoruse ce bjezati od njega.
DAMIR JE PRAVI GUBITNIK
Cuj neocekivan poraz od Gulbisa, ovi novinari su prave neznalice. Pa sad kad se na teren vrati Wawrinka sa pozicije 500 i podere Dzumija opet ce to biti neocekivano?
dabogda obe ruke slomio
@fudocar samo na njemu pado na kladionici konjina glupa
@axel a možda je generalno problem u tebi i u tome što se KLADIŠ?
Kloritu utjeram ti majci!
Dzumi Srbine, Srbija je uz tebe
dzumi,samo da znas da si razocarao tvoje brojne i verne navijace iz alzira.ocekivali smo barem 4 kolo.ali glavu gore,tek ti je 26g,mlad si i perspektivan.osvojices ti jednog dana gs i doneti veliku radost,tvojim navijacima i obozavaocima.