Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzad pravi Dzumi..odlicno odigrao..nikad bolje..
Ja gledao prvi set,i kad je na set loptu Andersona od čistog udarca skratio lopticui poklonio mu set,iznerviram se i odem spavat .Jest mi sad nešto drago,haman je bolje ovako vidjet rezultat :D
Iznenađujuće dobar meč je odigrao i posebno je dobro što je uspio i on konačno da se mentalno sabere i preokrene rezultat i pobijedi.
Sponzor lotto .. hehe odkad nisam cuo lotto zar je ta marka joj ziva . Jedino nasi furaju te retro marke. Jos da vidim kod nekgo naseg diadoru, umbro i fila i da ozivim sjecanja ..
Želite li da se vaše dijete rekreira uz dobru zabavu i igru? Upišite svoje dijete u prvu školu badmintona u Sarajevu. Više detalja na: http://badminton-anpu.rhcloud.com/ https://www.facebook.com/badminton.skola.sarajevo/