Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVI STE VI SVI PAPCI SA KOMENATIMA OKO VJERE, VJERA JE LICNA STVAR . STA BEZVEZE MIJESATE VJERU I SPORT
Koga je briga za tvoja ledja i kakvu podlogu voli protivnik. Tvoje je da igras kako najbolje mozes, do posljednje kapi znoja, kao danas sto si igrao. Kad ljudi vide da se trudis i dajes sve od sebe. makar izgubio sa nulom svi ce cijeniti ono sto radis. Unaprijed osiguravanje alibija ne cijeni niko!
Treba Dzumi i bez ruke da igra po tebi
@ChrisRone pa ko zeli uspjeh, onda je i to jedan od uslova. Odigraj mec, pogini na terenu, a nakon meca kazi sta je problem, ako eventualno izgubis. Tako je radio i radi Federer, po meni najveci igrac i gospodin u svijetu tenisa. Ne znam kome treba bolji uzor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to đumbiru, srbine.
Dzumi igra u zivotnoj formi ali ipak treba da se pazi, ako je ozlijeda opasna - prekidaj igru i treniranje, imat ce jos sansi itekako ali za ovaj nivo mora biti 100% fizicki ok...
Sretno Damire, prebrodi ledja idemo dalje
kakav ramos vinollas, ima da ga prospes ko rizu
IN SHA ALLAH DA KOMUNJARA BEOGRDJANIN S NULOM ZIJANI DOSTA GA JE VISE NEK IGRA ZA SRBIJU
Bravo majstore
Navali budalo nema sad stajanja, 67. si mejsto ides sad na 50. u napaaaaaaaaaaaaaad.