Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno sa žri***m na US Openu
Glavu gore idemo dalje...
Cestitke na prvom odigranom ATP mecu.
kakbom prvom atp mecu o cemu ti pricas...igrao je i french open a na australien open ove godine je dosao do 3.kola....magi 24 prvu razmisli sta ces napisati da li je to istina pa onda to objavi...ne znam koji je ovo njegov po redu atp mec al prvi nije sigurno...ne lupaj molim te vise gluposti ;-)
@ zeljko_komsic_gz, :) vidi se da se dobro razumijes u tenis i da dobro promislis prije postiranja, sto je odlicna kombinacija:) gland slemovi (aus open, us open...) kao ni fjucursi kao ni celendjeri nisu ATP turniri, tako da je ovaj turnir prvi ATP turnir na kojem je za nase okvire sjajni Damir igrao u glavnom zrijebu iz cega slijedi da je ovo prvi ATP mec koji je Damir odigrao. Na linku ispod imas sve ATP turnire. p.s. "* not ATP members" ispod naziva grend slemova znaci da isti nisu ATP turniri :) http://www.atpworldtour.com/Tournaments/Tournament-Landing.aspx
Nedaj se matori!