Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da je 100.000 bosanaca zagušilo hrvatske portale kada je ovaj amater pobjedio našeg 7. tenisaća trenutno i to uz predaju i to uglavnom sa porukama tipa "Bonsa je trenutno najveća teniska sila na balkanu"! I onda se čudite što ljudi blokiraju goal.com i slične portale u svijetu za bosanske posjetitelje.
Pa i taj vas sto igra za hrvatsku je iz bosne
malo ga ukakilo u Australiji a sad se vratio na stari kolosjek
E moj Dzumhure da Mirza Basic ima uslove trenera, itd, kao sto ih imas ti sibo bi te 100 mjesta na ATP listi. Usput dok su Mirzin, Dzekin I ostali ocevi nasih sportista tokom agresije branili grad tvoj otac je ganjao teniske loptice na Zetri !
12 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje ovaj vikend, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Damire, nastavi trenirati i truditi se i doci ce bolji rezultati. Ti si vec do sada dao doprinos razvoju tenisa u BiH, pa ce s zajedno sa ostalima iz svoje generacije biti inspiracijama mladim generacijama. Mnogo srece u nastavku sezone, malo laksih turnira, pobjeda i bodova!
Nas najbolji teniser, ljubi ga mati.
Treba njemu kila, jbt Nadalov biceps ko dvije Dzumhine noge!
nadal je ocigledno koristio neke ilegalne supstance s obzirom koliko mu je opala ruka u zadnje vrijeme kad sam vidio neki dan da mu je manja dvaput nego sto je bila prije 2 godine izgubio sam se
12 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje ovaj vikend, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari . bloger . index . hr/
Млад је он. Само са вером у себе, интезивнијим тренинингом и можда бољим особљем и тренером, дуга је каријера пред момком.
hahah pobijedio kolabriranog igrača i postade največi tenisac u povijesti fildzanistana.
zamisli ti bog ti dao, harmonika i tenis hahah. i to na prestiznom turniru kakav je AO.