Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tambura ga ovaj Haase kad stigne, grijehota ali ipak mislim da ce uci u prvih 50 do kraja godine.
koje godine?
Jesul ga opet sudije nervirale...
Jest ga se i Haase dočepao, mogu mislit radosti kad je u zrijebu opet vidio Dzumija heheh
Ma nista od njega definitivno..jednostavno iako ima kvalitet nema pobednicki mentalitet..ne moze da se fokusira na igru..nema ritam i konstantnost igre..
Zaista te neće buraz.... Daj kakve sadake sirotinji, spominjaćeš me!
Балоња умукни!
Opet ovaj debil,lozite se ko srbi na kosovske poraze.
Kada je dobio Warwinku u zlato ste ga okivali komentarima ,sada izgubio od bolje rangiranog tenisera nasladjujete se i sprdate ,ljudskoj zlobi i ljubomori nikad kraja...Zapitajte se pojedini zasto ne mozete posao naci i racune platiti ;) BIG KISS za hejtere !
Lik je Bog, u top je 100!
Dobio drugu sansu al nije znao ni nju iskoristit
Ja mislio da će i on kao Ivanišević na Wimbledon-u po pozivnici osvojiti turnir.Aha
Ne ide ga, u krizi je.
Covjek prodje dalje ili kad mu neko izdahne na terenu ili kada neko odustane, pa ipak se odlicno zabavlja... uzivaj u trenutku..
ahahahahahhaaaa tako je tetrapak, bas tako
redovna musterija.