Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj mladoj bh teniserskoj ekipi želim sve najbolje! U kakvim uslovima rade, i sa kakvim finansijama, kakvu podršku za svoj trud imaju, i ne može se igrati vrhunski sportista na ćevapima!... KAPU IM SA GLAVE SKIDAM! Doći će i rezultati, kakvi-takvi! Čudan smo mi narod/navijači... kad "Džeko" da gol, svi ga svojataju, kad profuli, svi mu psuju... Lako se probuditi u 9:00, uključiti comp. i pljuvati po nekome se mnogo ranije budi svako jutro, kako bi odradio jutarnji trening!
Kad se sjetim koliko se je pričalo o ovom momku prije 3-4 godine, ja sam mislio biti će u Top 10. A sada igra po tamo nekim lijevim turnirima i to još redovno ispada u 1. ili 2. kolu.
sta ja rece neki dan?
Sad bi ja njega trebao pljuvati kao sto vi pljujete Djokovica ?
Nije ni Djokovic, nije Djokovic pucao u ratu kretencino jedna debilna. Trebo si ti i tebi slicni izginut u ratu,a ne neduzni svijet. Sto ti nisi izgino oca ti j****.
Ovo je stvarno nidje veze, hoce li nas vec jednom obradovati nastupom na glavnom turniru. Ako vec stalno ispadaju u kvalifikacijama ne znam zasto idu tamo da gube i trose novce, valja doci do New Yorka, bolje da su pare utrosili za nastup na nekom turniru u Evropi...
Neka nama Damira i Mirze i da im se jos hoce Cilic pridruziti.
Realno ružan raspored, i ružna imena. Mislim poznatiji i bolji teniseri su to. Nije se ni sreće imalo. jbg.
Ja nezz ko ih finansira da igraju ove jake turnire , oni jedino mogu igrati pale open sarajevo open
I kiseljak open