Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO MAJSTORE! TOP 50 :)
Jest momak napredovo, svaka cast... i kad je bio medju 100 normalni komentari su bili da je i to ogroman uspjeh, a sta reci sada kad je medju 50 najboljih...iduci poraz neki ce jedva docekat da ga pljuju, al takvi smo mi..
Ubi covjek svaki turnir sad.
Bravo Damire.
Ovo ce osvoji Dzumi,na ovom turniru je glavna teniska mafija.To ce mu biti nagrada za namjestanje meceva.To sam cuo za Troickog i Tipsarevica koji su osvajali ovaj turnir
Samo ateizam, trening u Beogradu i Srpkinja u krevetu - to je kljuc za uspjeh. ;) Bravo, Damire!
Cilj si ostvario svaka cast
Kakva si ti masina postao, svaka cast!!
Damir na klixu ima nekog ozbiljnog neprijatelja. Svaki put stave sliku na kojoj izgleda blago retardiran.
Bravo Damire, majstore. Iako nerado, ne volim mijesat posao i privatni zivot, ali moram priznat da je uticaj nove djevojke vrlo pozitivan. Svaka kombinacija koja donosi rezultat je dobro dosla.
Daj mu Tsongu da se igra!
I time ostvario ranking karijere....
Ponosi se Bosno i Hercegovino, imamo igraca u top 50
hahahaha
Klixovci moji haj skontajte dal vam je drag il mrzak, doduse drag je kad je dobar cim zagusti kakav on..
Bravo Damire ! To je sasvim OKE !
Damire Džikane mrš u čvarkograd!
Dejana mu nešto zna